Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig érdemes a nőnek kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes a nőnek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Az illető nagyon zárkózott, látszik, hogy teljesen bele van temetkezve a gyakorlatokba edzésen, nem igazán beszél senkivel. Egyszer-kétszer próbáltam vele jópofizni (odaszólni valami vicceset, amin azért nevetett, vagy megkérdeztem mi a következő gyakorlat..), de ennél tartalmasabb beszélgetésre nem volt módunk. Ő meg egyáltalán nem keresi a társaságom (bár másét sem). Még gondoltam, hogy majd megpróbálok odamenni hozzá valamiről beszélgetni, de ennél többet nem merek csinálni.. Bár így is félek, hogy kissé izzadságszagú lesz az egész. Meg nem tudom, ha ennyire közönyös, akkor egyáltalán érdemes-e próbálkoznom. Saját tapasztaltom szerint sosincs jó vége, ha nem a pasi "akar", hanem kb. én provokálom ki. Bár olvastam olyan tapasztalatokról is, ahol csak az elején kellett a nőnek kezdeményezni, azután jó kapcsolat alakult ki belőle.

Ti mit tanácsoltok?

2017. ápr. 27. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem zárkózott, szimplán leszar. Ilyen esetben nem érdemes erőlködni.
2017. ápr. 27. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Bármeddig érdemes. 2017 van
2017. ápr. 27. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

"Saját tapasztaltom szerint sosincs jó vége, ha nem a pasi "akar", hanem kb. én provokálom ki."

Ezt csak azok mondják, akik fel akarják menteni magukat a kezdeményezés feladata (terhe) alól. Az ilyenek mit gondolnak, ha a férfiak is ezt mondanák, akkor senki sem kezdeményezne és egy generáción belül kihalna az emberiség?

2017. ápr. 27. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
#3 el vagy tévedve. Amióta világ a világ, azért voltak dolgok, amik a férfiakra "hárultak" és voltak, amika nőkre. Ettől vagyunk férfiak és nők és nem pedig egyneműek. Én is mindig azt tapasztaltam, hogy ha egy pasinak igazán kellettem, az tett értem, akinél pedig nekem kellett kezdeményezni(talán 3x életemben), annak olyan vége is lett...szerintem, oké, hogy 2017 van meg szabadság blablabla, de vannak dolgok, amikben a férfinak férfinak kéne maradnia, a nőnek pedig nőnek.
2017. ápr. 27. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:

"de vannak dolgok, amikben a férfinak férfinak kéne maradnia, a nőnek pedig nőnek"

Ez alatt a nők legtöbbször azt értik, hogy mindenből az kell nekik, ami számukra kényelmesebb... te kivétel vagy?

2017. ápr. 27. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 Mondasz valamit, de pont ebben a témában ez nem áll helyt. Lehet, hogy az ipsének

a) Van valakije! A kérdező sem tudhatja.

b) Nem akarja magát azzal égeti, hogy lányokkal próbál flörtölni az edzőteremben, talán tervei vannak azzal, hogy ide jár és nem csajozni jött

De ezt a kérdező nem tudhatja. Miért ne próbálkozhatna? Azért, mert nő? Miért lenne ez a férfi feladata? Régen a nőket adták-vették és azért volt a férfi feladata udvarolni, meg elnyerni a család tetszését, jóváhagyását. Ilyen már réges rég nincs. Innentől kezdve az a nő, aki így gondolja, pusztán a könnyebbik végét fogja meg. Ezt hívják passzivitásnak.

Amúgy az is lehet, hogy simán nem érdekli a srácot a kérdező.

2017. ápr. 27. 19:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Pont ezek az opciók vannak az én fejemben is, amit az utolsó írt!

Az biztos, hogy neki az edzés az edzés, nem haverkodni, csajozni jár. Fiúknak is kb. csak válaszol, ha hozzászólnak, de úgy nem csapódik senkihez. Első körben én is azt gondoltam, hogy biztos van valakije, (de egyik haverom szerint, ahhoz túl sokat jár a terembe).

Ezek miatt is gondoltam, hogy itt érdeklődöm, hogy ebben a szituációban mi az a szint, amit be lehet játszani és honnan érdemes tudomásul venni, hogy teljesen közömbös vagyok számára? Mert mondjuk amennyit próbálkoztam az tényleg elég ártalmatlan volt, ő is legyinthet, hogy ennyire jópofizik mindenki a másikkal. De aztán az is lehet, hogy igaza van az elsőnek, hogy már innen levágós, hogy ez veszett fejsze..

2017. ápr. 28. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Odamehetsz hozzá beszélgetni, beállhatsz mellé súlyt emelni, vagy egyéb tevékenység. :D Vagy ha fekve nyom, föléhajolhatsz mosolyogva. :D Csak pár ötlet.
2017. ápr. 28. 18:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom!:)
2017. ápr. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!