Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes kapcsolatba gondolkodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes kapcsolatba gondolkodni egy ilyen típusú lánnyal?

Figyelt kérdés

Aki tudja milyen adottságai vannak és ezt ki is használja. De ezt nem tudom érdemes-e felróni neki, szerintem nem. Megteheti, hogy válogasson. Ettől függetlenül sok barátja volt már pedig még fiatal, csalta már meg pasiját. Nagyjából bárkit megkaphatna ilyen külsővel, de mellette jó humora van és okos is és jó társaság. Még sosem találkoztam ilyen lánnyal. Nagyjából úgy járkál a pasik között mint egy istennő, bárkit összeszedhetne. De rá is tesz erre a dologra mert szereti, ha odavannak érte a "rajongói" nagyon beképzelt.

Most sok rosszat írtam de nagyjából ez a jellemhiba az ami miatt nem merek igazán közeledni felé, mert tuti beleszeretnék én is előbb utóbb. Viszont akkor nyilván csak komoly kapcsolatba gondolkodnék vele, de nem biztos, hogy egy ilyen lány alkalmas rá. Már rég volt normális "igazi" kapcsolata, csak komolytalanabbak.

Viszont ha egy ilyen lány téged választ és hűséges maradna hozzád akkor megütötted a főnyereményt.

2017. ápr. 29. 22:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit túlreagálod ezt az egészet, egy nő mindig komoly kapcsolatot akar, nyilván ő jobban megteheti azt, hogy válogat és mikor sok pasi közül kell nehezebb is. Légy kitartó, és probálkozz, ez a legfontosabb.
2017. ápr. 30. 07:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban igen, komoly kapcsolatban nem
2017. ápr. 30. 08:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Fuhh, hat szoval erre van igenye a pasik egy reszenek. Nokent jatszani masok erzelmeivel, kozben meg adni a "szarok bele a vilagba" stilust, kidobott mellekkel es legalabb kello intelligenciaval es szuper humorral...hmm
2017. ápr. 30. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!