Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Van egy jó csaj az osztályban, padtársam.

(Igen tudom hogy nem a legjobb otárssal összejönni, de aranyos, kedves, okos stb, és szeretem nagyon :-)) )

Szokott (szinte minden nap) hozzámsimulni, néha tapizza a hasam, néha-néha szemezünk kemény 5 másodpercig stb.

Ez jelenthet valamit?

Amúgy kicsit macis vagyok, de folyamatosan gyúrok :))

F15 vok

2010. máj. 15. 00:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelenthet.
2010. máj. 15. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Jelenthet.
2010. máj. 15. 01:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Jelenthet.
2010. máj. 15. 01:14
 4/7 anonim válasza:

ez azt jelenti hogy: van egy jó csaj az osztályodban..

mindennap hozzádsimul néha tapizza a hasad néha szemezel vele kemény 5 másodpercig..

szerintem ezt jelenti..de nem biztos

2010. máj. 15. 01:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Amúgy nem biztos.. két lehetőség van, de nekem 15 évesen volt egy barátom akivel ugyaníígy hülyültem, de azt hittem hogy mindkettőnknek csak hülyülés..

Aztán van most is egy barátom, akivel ugyanezek vannak, de én most már nem biztos h barátként nézek rá..

Teht, szerintem ha már nagyon szereted és nagyon hiányzik akkor beszélgess vele erről :)

2010. máj. 15. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Jelentheti, azt, hogy tetszel neki. Vagy csak játszik veled, és kihasználja, hogy szereted. De reméljük, hogy az előbbi. :)
2010. máj. 15. 12:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Összejöttünk :D:D

Jók ezek a szülinapok ;)

2010. jún. 2. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!