Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm kiakadt rám/leszúrt/n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm kiakadt rám/leszúrt/nekem esett/megvádolt, mert a kezemben ment tönkre a hajszárítója. Jogosan akadt ki?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy kikapcsolás nélkül kihúztam a konnektorból, majd másnap megint én használtam és pár másodperc után megállt a motor és elkezdett füstölni. (szétszedtem és tele volt megégett hajjal, és egy 9 Forintos egyszerű alkatrésze ment tönkre, amit kicseréltem és most már működik.)

Totál nekem esett és azonnal mondta, hogy én tettem tönkre, mivel előzőleg kihúztam a konnekttorból és tök egyértelmű, hogy én tettem tönkre.

Ha még én is tettem volna tönkre szerintem nem ér annyit egy hajszárító, hogy teljesen megalázzon és megvádoljon...

Friss kapcsolat, úgyhogy teljesen meglepett ez a reakciója. Jeleztem neki finoman, hogy ez nem volt szép viselkedés részéről, és elfogadnék egy bocsánatkérést, de ez nem történt meg. Mit gondoltok?

2017. ápr. 29. 13:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sose akadnék ki egy ilyen miatt..
2017. ápr. 29. 14:48
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

Azt mondd meg inkább, hogy miért nem vagy képes normálisan kikapcsolni, ha már más cuccát használod?

Sose értettem az ilyen nyikhajokat, akik mások cuccát ellejmolják, nem vigyáznak rá, hisz nem ők dolgoztak meg érte, utána meg nyomják az ilyen dumát, hogy ez csak egy tárgy... Tanulj meg magadba nézni, megbecsülni mások értékeit, bocsánatot kérni, ahelyett hogy ilyen kérdéseket írogatsz sértődötten.

2017. ápr. 29. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"A nők érzékenyek a hajszárítójukra."

Ezt ennyi erővel mindenre rá lehet sütni...

2017. ápr. 29. 15:46
 14/20 Estádio de Felchút ***** válasza:
47%

Bameg, kajak egy kettőbekúrt HASZNÁLATI TÁRGY miatt kell csinálni a feszkót?!

Bammeg, tönkremegy, megyek a média márktba oszt veszek neki egy újat. Agyam megáll, komolyan.

2017. ápr. 29. 15:50
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
Akik pampognak azért, mert kikapcsolás nélkül húzza ki, azok magyarázzák el, hogy mégis mi baja lesz tőle. Örjöngés előtt utána kéne nézni a dolgoknak, mert a kapcsoló is ugyanazt csinálja, mintha kihúznád a konnektorból.
2017. ápr. 29. 15:52
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Aha, értem. Ezek jogos érvek, elismerem, hogy igazatok van. Ja, hogy senki sem hozott érveket, csak bedurcizott és megnyomta a piros kezet?!

Lányok, ne csináljátok már ezt! Mondjátok már el, hogy miben más a kapcsolóval megszakítani az áramkört, mint a dugóval megtenni ugyanezt.

2017. ápr. 29. 16:04
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

Biztos azt gondolják, hogy a paraszt nem érthet az áramhoz D:

30/f

2017. ápr. 29. 16:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Megsúgom, hogy a normál hajszárítóknál (most nem az iparira

gondolok) azért van a bekapcsoló gomb, hogy megszakítsa

az áramkört. A kihúzásnak ugyanez a hatása. Kényelmi okok-

ból van csak (meg néha erősséget is állít, de az csak egy

ellenállás, lényegtelen). A meghibásodásnak ehhez SEMMI

köze.

Az pedig egy szerencsétlen baleset, hogy pont nálad ment

tönkre. Ez tipikusan a nemtudás miatt létrejött konflik-

tus. Sokkal esélyesebb, hogy azért ment tönkre, mert a

forgórész nem szereti az idegen testeket (itt jelen eset-

ben a hajat) belül.

Gondolom az emberek nem szedik szét minden hajszárítás

után, hogy kiszedjék belőle a hajat (bár az is kérdés,

hogy hogy jut bele, mert ugye "széllel szemben" kellene

támadnia szegény hajnak), és ettől el fog romlani.

2017. ápr. 29. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:

13-as

Nem, nem mindenre, én legalábbis ezt tapasztaltam. De a hajszárítójuk, meg pl. hajvasaló meg mittomén, ez általában sokukhoz eléggé közel áll, hogy úgy mondjam. :D

2017. ápr. 29. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem kellene olyan, aki ezek mentén határozza meg magát :D
2017. ápr. 29. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!