Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ilyenkor? (Bővebben lent! )
Volt egy csaj, akivel olyan volt a viszonyunk, hogy 2-3 hetente eljártam hozzá, és mikor ott voltam, akkor úgy elvoltunk:smárolgattunk, és így tök jó volt. De mikor hazajöttem tőle, nagyon rossz volt, mert hiányzott. Voltak bulik, amiben a csaj smárolt más pasikkal is, és mikor ezt megmondta, féltékenységet éreztem, és ő is azt mondta, hogy lelkiismeret furdalása van emiatt. Felmerült, hogy járnánk, de szerintem(és szerinte is) az hogy 2-3 hetente találkozunk az nem lenne valami jó müködő kapcsolat, ezért abba akarta hagyni ezt az egészet. De énnekem hiányzik, és álandoan rá gondolok. A közös ismerős szerint a csaj visszafog hozzám "jönni", de kitudja azt hogy mikor ?!
Az lenne a kérdésem, hogy most ti az én helyemben mit tennétek? Mindketten 16 évesek vagyunk.
Próbáljátok meg. Nincs baj azzal a két-három héttel, van telefon, internet.
Egyébként meg biztosan le tudnátok csökkenteni hetire is a találkákat, ha már megfordult a fejedben. :)
Na! Uccu neki! Sok sikert!
Sztem nem sok értelme lenne, és megbízni sem hiszem h tudnál benne így, de fiatal vagy, lehet megérne 1 próbát. Te tudod mit bírsz elviselni és mit nem. Inkább a ritka talik de kapcsolatban, vagy inkább elveszted, de legalább nézhetsz más után.
"életművész"
egyszer élünk, próbáld meg veszíteni nem veszítesz semmit :)
hogyha ő is annyira kedvel téged mint te őt akkor nem lehet gond a hűséggel és most meg nyári szünet lesz... ;)
kke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!