Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen 20 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen 20 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

22 évesen (lány ) sokat számit 20 év korkülönbség? A pasi 42.

22N

2017. ápr. 28. 23:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
9es, mikor a 40es pasi, aki azért látott és tapasztalt már ezt azt életében, sőt valószínűleg már legalább egy házasságon is túl van, a 20éves babák közt válogat, akkor pontosan tudja, hogy mit vesz. Nehogy már sajnálni kelljen. =D Értem én, hogy te még ezeknek az "éretlen" nőknek sem kellesz, de ne irigykedj.
2017. ápr. 29. 00:30
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

#11: Azzal tisztában vagyok, hogy a negyvenes férfi tudja, hogy mit vesz. Sehol sem írtam, hogy sajnálni kéne őket. Ha veszed a fáradtságot és néha értelmezed is azt, amit olvasol, akkor láthatod, hogy a nők részéről kérdeztem a dolgot, hogy ők mit gondolnak, mit tudnak nyújtani. :)

A gyerekes személyeskedésed vicces. Ha nem jönnek be az éretlen nők, akkor mégis mire kéne irigykednem? Miből gondolod, hogy nem kellek ezeknek a nőknek? Kérlek, mesélj még az életemről! :)

2017. ápr. 29. 00:52
 13/19 anonim ***** válasza:
18%

"(mert a nők nagyja nem fiatalon tűzes)"

Csak mire tüzes lesz, addigra már egy vén csataló löttyedt testtel, lógó mellekkel.

2017. ápr. 29. 02:12
 14/19 anonim ***** válasza:
4%
Én azt nem értem mit esznek a fiatal lányok az ennyire idős pasikon. Tudom, hogy nagy divat azt hangoztatni hogy a pasik csak férfiasabbak meg sármosabbak lesznek, de ha ép ésszel belegondol az ember és körülnéz akkor rájön hogy ez nagyon szűk rétegre igaz. A legtöbb pasi 40 körül már kopaszodik, sörhasa van, nem sportol és egyre kevesebbet ad magára. Egy átlag 40-es pasi egyáltalán nem vonzó. Na mind1. Egyébként meg egy 20 éves csaj melle is lóghat ha olyan típus, csak mondom. A kérdezőnek meg annyit hogy ez már apakomplexus, de egyébként meg nem értem mit érdekel itt mit mondunk. Mert ha azt mondjuk túl sok különbség akkor nem jössz össze vele? Az biztos hogy nem az eszedért nézett ki az a pasas, remélem erre Te is rájöttél.
2017. ápr. 29. 03:20
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

Bezzeg ha a kérdező 22 éves pasi lenne a nő meg 42 éves akkor egyből mindenki támogatná a kapcsolatukat. Még bíztatnák is! Álszentség a topon.

Én azt tanácsolom, hogy élvezzétek egymás társaságát. Tart ameddig tart és kész. A ti életetek.

2017. ápr. 29. 05:26
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Minden a két fél adotságán múlik, havernőm! ;)
2017. ápr. 29. 06:43
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

13., 14.: Csak úgy kiválasztottam 2 hozzászólást, amihez kapcsolhatom a mondandómat ahhoz, amit itt olvasok.

Nem lehet átlagolós igazságot mondani a legtöbb élethelyzethez, sem párválasztáshoz, sem gyerekvállaláshoz. MERT az életvitelben NAGYON nagy különbségek vannak az emberek között.

Pl. (statisztikai adat!) 21-41 év (!!) különbség van a 8 osztályt végzett dohányos és a diplomás nem dohányos várható élettartama között!

És akkor még csak 2 tényezőt vettünk figyelembe!

Most egy 41 évvel TÖBB élettartamú emberre miért is vonatkozna egy 41 évvel kisebb élettartamú ember életstratégiája?... Egyszerűen SOKKAL lassabban megy át az egyes életkori stációkon. NEM fog 70 éves korára megöregedni az, akinek 110 év a várható élettartama, hanem pont úgy fog kinézni 80 évesen és a biológiai működése is pont olyan lesz, mintegy 65 évre kalibrált ember 50 évesen.

2017. ápr. 29. 07:23
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

Kedves Nobless! Tőled nem vártam, de többször olvastam ezt a vélekedést, hogy mit fognak csinálni, amikor a nő még csak 35, a pasi pedig már 55 lesz... Mintha az élet 49 évesen véget érne, és onnan kezdve a férfiak impotenssé válnának. Nem, ez nincs így. Az idősek nemi élete csak azért marad rejtve, mert a látványa nem gusztusos, mint a feszes testű ifjaké. De amúgy nem különbözik a fiatalokétól. Minden elemét ugyanúgy élvezzük, ki is próbáljuk. A gyakoriság lecsökkenhet, de hányszor olvassuk itt, huszonévesektől, hogy jó, ha hetente összebújnak. Szóval emiatt nem aggódnék, Aki fiatalon heves, annak marad belőle öregkorára is.

66f

2017. ápr. 29. 09:19
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Tegnap még csak 21-41 volt. Boldog születésnapot kívánok. Ha a 20 év továbbra is zavar, velem 12-t lefaraghatsz. ;D

30/f

2017. ápr. 29. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!