Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy az idősebb férfiak az eseteim?

Figyelt kérdés

Az elmúlt körülbelül 5-7 évben rájöttem, hogy az idősebb férfiakat jobban szeretem, mint a korosztályomat. Sokkal inkább eltudok képzelni kapcsolatot egy idősebb férfivel.

Ismerkedtem már nem egyszer velem egyidős fiúkkal, de úgy érzem, nem vagyunk egy szinten. Vagy a pia, buli és szex érdekli őket, vagy csak a tanulás. Átmenetet nem nagyon találtam. Vagy ha 2-4 évvel idősebb nálam, akkor a lelkét kell körülbelül ápolgatnom a vélt, vagy valós problémái miatt. Elég gyakori, hogy ebben a korban sem találták meg magukat a férfiak és nem állnak biztos lábon (nem, nem az anyagiakra gondolok, hanem teljesen bizonytalanok, nem tudják, mit akarnak az élettől és még sorolhatnám).

Egy legalább 10 évvel idősebb férfival már másabb a helyzet. Jobb esetben ismeri önmagát, tudja, mit akar az élettől, vannak elképzelései, tudja, hogyan kell bánni egy nővel, mit vár el tőle, komolyabb dolgokról is ellehet beszélgetni velük és a listát még folytathatnám.

Velem van a baj, vagy más is tapasztal hasonlókat?

23n

2017. ápr. 27. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A szex egy kapcsolat része. Miért baj az, hogy valaki szexelni akar? Én is akarok, de sosem 20 nővel hanem csak egyel akartam. Exemet pl imádtam, nekem sosem kellett volna másik lány, mert sosem untam meg vele.

De ő már nem így volt. Én voltam neki unalmas.

2017. ápr. 29. 09:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Én voltam olyan idős lánnyal. És nagyon megbántam...

Egyrészt csúnya vége lett, eltiltották, utána meg a helyes, szép fiúk, kora beliek kellettek neki.

Nagyon durván megváltozott ahhoz képest, aki volt.

2017. ápr. 29. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!