Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az idősebb férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az idősebb férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, és a 30-as férfiak sokkal jobban bejönnek, mint a korombeliek. Sokkal jobban el tudok beszélgetni velük, jobban egy hullámhosszon vagyunk. Egy hosszabb távú kapcsolatot is csak egy idősebb férfival tudok elképzelni. Ráadásul azt vettem észre, hogy én is inkább az idősebb férfiaknak tetszem általában. Mi ennek az oka? Apakompexusom lenne?
2016. dec. 27. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Apakomplexus + könnyű pénzszerzés.

20/L

2016. dec. 27. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem 14 éves korom óta Colin Firth jön be.
2016. dec. 27. 15:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem a pénz az oka, én is dolgozom, egész jól keresek, el tudom tartani magam. Az jön be az idősebb férfiakban, hogy általában magabiztosabbak, tudják mit akarnak és családot sem csak 10 év múlva terveznek. Na meg valószínű hozzájárul az is, hogy kb 99%-os arányban csak az idősebb férfiak próbálkoznak nálam.
2016. dec. 27. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első butaságot írt, ennek semmi köze a pénzhez. Apakomplexusnak sem mondanám.

Én 19 vagyok, de ugyan ez a helyzet, a barátom 26 éves. A korombeliek éretlenek, féltékenykedőek és meguntam. Volt pár barátom, és minddel rosszul végződött. A mostani barátom az első és egyetlen, aki idősebbként megtetszett, de én Vele is szeretném leélni az életemet. :)

Úgyhogy szerintem ez nem rossz dolog, sőt.. Ha fordítva is inkább idősebbeknek tetszel, az csak megkönnyíti. Maximum az lehet a hátránya, ha érződik a korkülönbség, de nálunk ez sem jellemző.

Szerintem ilyen miatt ne aggódj, semmi baj nincs Veled. :)

2016. dec. 27. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!