Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan 20 év körüli fiú, aki nem játszik számítógépes játékokkal?
Hát nem tudom. Nagyon kevés játék tud lekötni, és azok is főleg komoly programok, amiket az emberek 90 százaléka nem ismer. Pl aminek a megbuherált verzióját F1 pilóták gyakorlásra használtak 3-4 éve. Tehát ilyen konzolos gyerekjátékokkal nem játszok, sem szerepjátékokkal, sem egyéb online marhaságokkal. Viszont zenélek, ami annyit jelent, hogy néha egy teljes napot a gép előtt ülök. Ez egyszerűen ilyen. Hetek alatt készül el egy-egy zene. Viszont nincs barátnőm. Ha lenne, rengeteget foglalkoznék vele.
Gondolom neked is van hobbid, amire egy élet is kevés.
Mindenre rá lehet függeni, a számítógépes játékoknak ehhez semmi közük nincs.
Ugyan úgy kifoghatsz egy olyat, aki a focizásba, filmezésbe, akármibe bele tud úgy bolondulni, hogy nem fogod tudni elmozdítani.
A te hibád, hogy ilyenekre vesztegetsz időt.
Nem a játékokkal van a baj.
Keress normális férfit, aki téged helyez prioritásba és nem a hobbijait mindenáron.
Nehéz, de nem lehetetlen.
És olyan lány létezik vajon, aki nem jár shoppingolni?
Kérdező, mi bajod a számítógépes játékokkal? Az is egy időtöltés mint minden más. Eddig a sör meg a foci volt kikiáltva a Sátán művének, most akkor a számítógépes játék is rossz? Miért nem bírod elfogadni, hogy a férfiak NEM úgy vannak bekötve mint ti? Bezzeg amikor te heti egy hónapot lógsz a Failbookon, az ugye rendbe van, de a számítógépes játék az fúj monnyonle! Nem kicsit vagy képmutató.
Lehet nyugodtan lepontozni, azt én is tudok.
Mi a bajod a számítógépes játékokkal?
Mitől rosszabb a számítógépes játék mint amikor te Tinderezel meg Facebookozol meg twitterezel meg mittomén mi a rossebet csinálsz napi 25 órát?
Nem érzed ezt az egész videojáték-utálatot kicsit hugyotprédikálásnak?
#9 szerintem meg a focißuzi, tévéközvetítéseket anyázó szeszkazán prolik a vicckategória, főleg hogy ők szoktak késő este tajtrészegen az utcán randalírozni, erőszakosan kéregetni, üvöltözni, össze-vissza okádni meg bazirgálni a többi embert. Akkor már inkább a gamerek.
Semmi baj nincs a számítógépes játékokkal
Jellemzően a legnagyobb képmutató szutykok szokták démonizálni a videójátékokat, mondván, micsoda hülyeségek, cserébe ő meg heti 1 hónapot lóg a Fosbookon
Egyébként meg ha ennyire herótod van a videójátékoktól, akkor pasizzál discoban vagy focipályán (akkor meg amiatt fogsz nyavalyogni hogy a párodat miért csak a futball meg a bulikázás érdekli, de hát valami mindig kell a nőknek amin nyíghatnak)
"Magam sem értem a gamereket, számomra vicc kategóriás emberek."
Számomra meg a kerTVk nihil világában tespedő butaproli a vicckategóriás ember...
Mielőtt még azt képzelnéd magadról, hogy fú mekkora májercsávó vagy attól, hogy te nem játszol videójátékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!