Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves fiú és 14 éves lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiú és 14 éves lány?

Figyelt kérdés

Etikus lenne randiznom 20 éves létemre egy 14 éves lánnyal?

u.t: nem szándékozom lefeküdni vele

2017. ápr. 25. 18:09
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Ez igazából mind a 2 félen múlik.Én is 14/L vagyok, de nem olyan mint a mostani “picsás” lányok, hogy fűvel fával összejönnek, összefekszenek.Nekem is megtetszett egy 20 éves srác, de nem gondoltam volna hogy ilyen “idős”.Persze engem nem zavarna, de egy felnőttnek, nyilván más “igényei” vannak, mint egy 14 éves lánynak.Másak az elvárásai, és hát én se tervezem, hogy 14 évesen már elveszteném.Meg hát ugye attól is függ, hogy a szülők hogy állnak hozzá...
2021. júl. 18. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!