Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves fiú és 14 éves lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiú és 14 éves lány?

Figyelt kérdés

Etikus lenne randiznom 20 éves létemre egy 14 éves lánnyal?

u.t: nem szándékozom lefeküdni vele

2017. ápr. 25. 18:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kedves idiota utolsó

Nem kiskorú hanem fiatal korú, a legális együtlét alsó korhatára 14 év

Pedofilia pszichiátriai és nem jogi fogalom, az pedofil aki csak akar lenni, a nemi együtlét tiltott 14 év alatt amennyiben a másik fél 18 felett van

Mellesleg megjegyezném hogy a pedofil kifejezés azoka az emberekre vonatkoznak akik a még, a nemi jelleggel nem rendelkező hivatalosan maximum 12 év alatti gyerekhez vonzódik

2017. ápr. 25. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

#11 "Nem kiskorú hanem fiatal korú, a legális együtlét alsó korhatára 14 év"

[link]

Jah ez aztán klasszisokkal jobb, mint a pedofília.

Amúgy visszataszító, ahogy egyesek a legális alsó korhatárral jönnek. A még Magyarországnál is szánalmasabb országokban 14 alatt van a legális korhatár, szóval ez nem jelent semmit. Tudom, hogy nehéz a korodbeli csajokat lenyűgözni, de ettől még nem kell kistiniket megkörnyékezni...

2017. ápr. 25. 20:59
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

Ha egy 36 éves van egy 30 évessel, az teljesen más, mint a te esetedben.

Nem, nem etikus és ártalmas lennél rá.

Gondolj bele, a lány legjobb esetben gimis, te pedig már dolgozol/egyetemista vagy. Ne legyél balf.asz.

2017. ápr. 25. 21:34
 14/21 anonim ***** válasza:
37%
Idiota az nem én vagyok kérdező,hanem te,mert nem én akarok egy kiskoru tinit meg.ni. Remélem jól feljelent az apja vagy megver!! Aztán megtanulod,hogy korban magadhoz illőt hülyíts...
2017. ápr. 25. 22:55
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező,

csak nem gondoltad, hogy a Gyakorin más választ is kaphatsz? A válaszolók itt tudják, hogy minden 14 éves egyforma, elég tudni a korát, máris nyitott könyv az élete. Ha téged a zord atya véresre verne, az nagyobb örömöt szerezne nekik, hát még ha börtönbe is lehetne zárni téged valahogyan... Azt olvastam a kérdésedben, hogy nem akarod lefektetni, és látom, hogy a többi válaszoló is olvasta, ezért írják, hogy kiskorúval akarsz kefélni. :)

A kérdésedre ennyi ismeret alapján nehéz válaszolni, de arra mindenképpen gondolj, hogy a 14 éves lánnyok között nagyon menő az, akinek 16 éves fiúja van, a 17 éves az pedig már egyszerűen húúú. :)

Hogyan ismerkedtetek meg? Gimnazista? A szülei tudnak rólad, ismernek? Miért gondoltad megkérdezni a véleményünket? Nyilván nem fogsz aszerint dönteni, hogy mit írunk, de azért vigyázz nagyon arra a csitrire.

A vérszomjas válaszolóknak pedig megjegyzem, hogy bizonyos veronai Rómeó és Júlia közismert történetében Júlia 13 éves.

2017. ápr. 26. 04:02
 16/21 anonim ***** válasza:
8%

#15 "A vérszomjas válaszolóknak pedig megjegyzem, hogy bizonyos veronai Rómeó és Júlia közismert történetében Júlia 13 éves."

Aha hát meg is halt mindkettő a darab végén ;)

De tök jogos, amit felvetettél. Vajon elég annyit tudni egy gyerekről, hogy gyerek (bocs, nem gyerek, hanem kiskamasz. mert az tényleg nem mindegy :D) vagy ássunk mélyebbre, mert lehet, hogy """"érettebb a koránál"""""?

Elvégre ahogy írtad is, mennyire menő lenne már a kiscsaj, ha egy felnőtt verné utána a nyálát? - Persze csakis és kizárólag intellektuális értelemben...

(Amúgy csak engem taszít vissza a jelenség, hogy nagy általánosságban a pasik azzal vádolják a felnőtt nőket, hogy gyerekesek, ostobák, képtelenek gondoskodni magukról, de amikor arról van szó, hogy valami kan felnőtt belebolondul egy ÉPPEN nemileg érett kislányba, akkor megy a tipikus "rengeteg kicsi lányka van ám olyan érett, mint egy felnőtt felnőtt férfi, szóóóóval......" Egyik észrevétel sem ér semmit, köszönjük... )

Mondjuk az tényleg rejtély, hogy hogy ismerkedtetek meg, mert mióta elhagytam az általánost, valahogy soha nem keresztezték az útjaim egy 14 évesét sem.

Mesélj, kérdező.

2017. ápr. 26. 04:40
 17/21 A kérdező kommentje:
A fele komment eleve off, nem szexről beszélünk még mindig
2017. ápr. 26. 11:05
 18/21 anonim válasza:
100%
E/r felhasználónak írnám, hogy egymásért haltak meg, nem azért mert szétverték egymást.
2019. júl. 4. 01:56
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Én meg üzenném, hogy azért haltak meg, mert túl buták és éretlenek voltak ahhoz, hogy a szerelmet értelmesen kezeljék.

Nem egymást szerették, hanem a szerelmet. Tipikus kamasz dolog. Amúgy se szerethették egymást ennyire csak látásból. Alig beszéltek egymással. Csak a rózsaszín köd, amiről tudjuk, hogy rossz tanácsadó.

Meg is ölték magukat, pedig mindkettő élhetett volna. Nem egy követendő példa. Csak buták voltak és hűbelebalázs módjára gondolkodás nélkül kinyírták magukat. Kész agyrém.

2019. szept. 9. 02:04
 20/21 anonim ***** válasza:
#19, érdemes lenne elolvasnod, vagy megnézned a Rómeó és Júliát, mert nem arról szól, amit írsz. Ha láttad, olvastad, akkor még rosszabb. Voltál már szerelmes? Nem úgy tűnik...
2019. szept. 9. 04:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!