Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok válaszát (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válaszát (? )

Figyelt kérdés

Ha egy srác megkérdezi, hogy járnátok e vele és azt mondjátok, hogy nem tudom még gondolkozok.

Ilyenkor van még arra esély, hogy igent mondtok, vagy ez már nemet jelent csak amolyan "ne bántsam meg" féle.

2010. máj. 14. 18:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

16 vagyok, de nem úgy kérdeztem, hogy járunk-e xĐ

Csak céloztam rá, hogy arra gondoltam, hogy lehetne több is.

2010. máj. 14. 18:23
 12/18 Neka ***** válasza:

Én egyszer ezt a választ adtam egy srácnak, már régen történt, akkor 16 éves voltam. Azért mondtam, mert bizonytalan voltam és nagyon fiatal. Ő szerelmes volt belém. Aztán telt az idő és beleszerettem, de nagyon... De aztán már Ő nem vett komolyan és igazából mindketten elszúrtuk. De ez volt a legnagyobb szerelem számomra és Ő pedig a legaranyosabb 17 éves fiú volt:)

Nagyon szép dolog, ha egy srác megkérdezi ezt egy lánytól és nem csak azon... jár az esze, ha tinédzserkorban vagytok.

Adj egy kis időt neki. Ha egy társaságban lesztek és sok idő töltötok együtt, akkor lehet, hogy Ő is veled akar majd lenni. Légy egy kicsit elérhetetlen. A lányoknak ez sok esetben vonzó.

2010. máj. 14. 18:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem még van esélyed simán.
2010. máj. 14. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam ezt mondani ha nem akarom megbántani:(
2010. máj. 14. 19:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Van esélyed de lassíts :) Közeledj hozzá, de egyelőre szerintem ne hozd szóba ezt többet. csak halványan látszódjon hogy te szeretnéd ne nyomulj túlságosan. modntam már ilyet én is, és éppen azért mert gyors volt, még úgy nem is godnoltam a srcra és meglepett hirtelen jött a dolog.
2010. máj. 14. 19:14
 16/18 anonim ***** válasza:
én ha azt mondom hogy gondolkozom,akkor az azt jelenti hogy semmi esélye nállam
2010. máj. 14. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Nő=Hazudik!

20/F

2010. máj. 14. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:
ennyire ne általánosítsunk:D
2010. máj. 14. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!