Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez már a nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már a nemi erőszak kategória?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi meg egy nő, akik baráti kapcsolatban vannak. A pasi akarta a szexet, a csaj nem, először ellenkezett, próbált "menekülni", de aztán hagyta magát, attól tartva, hogy agresszív lesz a pasi. (amire volt korábban példa) nem élvezte, nem volt aktív, tényleg csak hagyta magát.

Ez az eset nemi erőszaknak számít?

2017. ápr. 22. 20:55
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
85%

Neked onnantól nem számít a véleményed, hogy szerinted minden nemi erőszakot meg lehet akadályozni egy tökönrúgással.

Kint van a nevecskéd, mindenki látja, miket írogatsz. Igenis nőgyűlölő vagy, és egy ilyenre csak az mondja, hogy nem erőszak, akiben szintén megvan a hajlandóság nemi erőszakra. Remélem, te is olyan remete vagy, aki nem megy sehova, és egy nőt sem hoz veled össze a balszerencse.

2017. ápr. 22. 22:54
 22/43 anonim ***** válasza:
16%

Ráhibáztál.

De szerencsére eddig egyetlen volt barátnőm sem tudott feljelenteni mert az erőszak után megöltem és megettem őket.

Nem volt valami jó mert ugye nők voltak, a férfiak sokkal finomabbak kiscicakörettel.

2017. ápr. 22. 22:57
 23/43 anonim ***** válasza:
2%
"ilyenre csak az mondja, hogy nem erőszak, akiben szintén megvan a hajlandóság nemi erőszakra" na ez már valami ,ez már bizonyítható,ezzel már lehet valamit kezdeni,gratula
2017. ápr. 22. 22:57
 24/43 anonim ***** válasza:
12%

Annyit még hozzáteszek, hogy elég sokat lógon az oldalon amikor itthon vagyok és feltűnt már egy ugyancsak 74%-os elég aktív tag aki mindenhová a férfigyűlölő hülyeségeit írja, mindenből próbál demagóg módon nemek közötti kérdést csinálni és azonnal ítélkezni.

Ha te lennél az akkor nem is csodálom, hogy anonim próbálsz maradni, nehogy még a végén felismerjenek. És nem védek én itt senkit, egyszerűen nem bírom a gyakoris ítélkezést már szinte MINDEN kérdésnél. Próbálom megvizsgálni a tényeket, elképzelni a szituációt, valószínűsíteni a pillanatnyi helyzetet, másik szemszögből belegondolni mindebbe és az alapján saját véleményt alkotni.

De, ha ez valóban erőszak akkor legközelebb én is remegő térdekkel fogom odaadni a teljes fizetésemet az első hajléktalan kéregetőnek hiszen nem tudhatom, hogy nincs-e nála fegyver és nem ez a rablási módszere majd jajveszékelek, hogy kiraboltak.

2017. ápr. 22. 23:15
 25/43 anonim ***** válasza:
45%

Jaguar-Warrior kicsit kibuktál, dobj be egy KitKat-et.

:D

2017. ápr. 22. 23:19
 26/43 anonim ***** válasza:
3%

A kérdés tényleg nem elég részletes ahoz, hogy ezt meg lehetne így egyértelműen mondani. Tényleg nem életszerű, ha 1/1be csak úgy valakit megdugnak aki azt határozottan nem akarja. A menekülni pl miért van idézőjelben ? Arról nem is beszélve, hogy ne kerüljünk már olyan helyzetbe, hogy megerőszakolnak. Erről sincs semmi kifejtve, csak hogy barátok voltak. Nyomult a csávó előzőleg, hol történt a dolog. Elég ködös ez az egész, meg néhány ember. Még jó, hogy a jaguárok hozzá vannak szokva.

30/f

2017. ápr. 22. 23:32
 27/43 anonim ***** válasza:
91%
Azért megnézném, melyik pasi mennyire ellenkezne, ha egy 200 kilós, 2 méteres vadállat próbálná épp megerőszakolni, akiről tudni lehet, hogy pl szemrebbenés nélkül kitöri a nyakát annak, aki nem tetszik neki. Néha a kisebbik rossz egy nemi erőszak, mert legalább élve hazajutsz.
2017. ápr. 22. 23:38
 28/43 A kérdező kommentje:

Nem akartam teljesen részletesen beszámolni mindenről, de ha megkívánja a dolog, vannak nyomok, zúzódások, egyébként pedig egy kis "helyen" történt, egy jacuzziban, ahonnan meg lehet próbálni menekülni, vagy éppen tökönrúgni egy nálad 2x nagyobb és erősebb férfit, de elég esélytelen.

"Néhány "nem, nem, még nem szeretném" --> egy szóval sem szerepelt a kérdésemben az, hogy a két személy között bármiféle kapcsolat volt barátságon kívül, úgyhogy ne forgasd ki a sztorit a "még" szóval.

A "hagyom magam" pedig nem épp ellenkezés..." --> akkor nem hagyom magam, és lehet agyonver, az jobb?

2017. ápr. 22. 23:39
 29/43 anonim ***** válasza:
38%

Nem engem kell győzködnöd, itt már úgyis le lett írva jónéhány vélemény és nem vagyok én bíró az ügyben ahogy itt senki más sem.

Ha pedig nemi erőszak volt akkor irány a rendőrség...

" egy szóval sem szerepelt a kérdésemben az, hogy..." - Valójában szinte semmi nem szerepelt a kérdésedben.

Egyébként még mindig fura nekem az egész. Kérdező, most is csak kifogásokat gyártasz és feltételezésekkel érvelsz holott te vagy az áldozat.

" ahonnan meg lehet próbálni menekülni" - Miért nem próbáltad?

"vagy éppen tökönrúgni" - Miért nem tetted?

Most komolyan, legalább kiáltottál segítségért?

De megint csak azt mondom, hogy te voltál ott, te tudod mi történt. Ha az akkor menj a rendőrségre, csináltass orvosi látleletet és jelentsd fel. Ha vagy ügyvéd ismerősöd akkor kérdezd meg, hogy pontosan mi a teendőd.

2017. ápr. 22. 23:58
 30/43 anonim ***** válasza:
57%

Megkérhetem azokat a pasikat, akik mostantól válaszolnak erre a kérdésre, és szerintük ez NEMI ERŐSZAK VOLT, hogy írják oda a nemüket? Csak hogy biztos legyen, hogy nem nő írta a választ. Mert jelenleg alaposan forog a gyomrom az itteni "férfiak" hozzáállásától, és szükségem van rá, hogy visszaadjátok a hitemet a férfi nemben.

És igen kérdező, ez egyértelműen nemi erőszak.

2017. ápr. 23. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!