Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez már a nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már a nemi erőszak kategória?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi meg egy nő, akik baráti kapcsolatban vannak. A pasi akarta a szexet, a csaj nem, először ellenkezett, próbált "menekülni", de aztán hagyta magát, attól tartva, hogy agresszív lesz a pasi. (amire volt korábban példa) nem élvezte, nem volt aktív, tényleg csak hagyta magát.

Ez az eset nemi erőszaknak számít?

2017. ápr. 22. 20:55
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Minden olyan nemi aktus, ami a másik fél beleegyezése nélkül történik (az, hogy végül hagyta magát, mert félt a későbbi megtorlástól, még igenis a beleegyezés hiányának minősül), az erőszak.
2017. ápr. 22. 21:27
 12/43 anonim ***** válasza:
0%
Ha bizonyítható akkor az,ha nem akkor csak mese habbal
2017. ápr. 22. 21:29
 13/43 Estádio de Felchút ***** válasza:
91%

Ahham, ez bezony erőszakos közösülés.

gyengébbek kedvéért:

1978. évi IV. törvény

197. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2017. ápr. 22. 21:41
 14/43 anonim ***** válasza:
7%

Inkább ne menjetek jogra szerintem... Ha ennyire okos vagy, kérdezem hogyan bizonyítod a dolgot.

Olyan nincs, hogy valaki passzívan beleegyezik meg hagyja magát meg "próbál" menekülni. Részleteket senki nem ismer.

Ha nem voltak rajta zúzódások, durvámm sérülések ami arra utalna, hogy igenis erővel tartották ott akkor hiába kiabáltok itt akármit. Néhány "nem, nem, még nem szeretném" szócska miközben éppen a bugyiját húzzák le még nem jelenti, hogy annyira ellenkezne.

Sosem hittem abban, hogy egy nő ne tudná megvédeni magát amennyiben tudatánál van és szabadok a végtagjai. Egyszerűen tökön rúgja és elszalad.

Ilyenkor mindig összeül a szokásos ítélőszék és néhány ködösített részinformációból a standard "BŰNÖS!" ítéletet hozza.

Le lehet megint szavazni nullára, leszarom igazából, de felhívnám a figyelmeteket arra is, hogy hamisan vagy bosszúvágyból nemi erőszakkal vádolni valakit és épp olyan súlyos bűncselekmény mint maga az erőszak. A "hagyom magam" pedig nem épp ellenkezés...

2017. ápr. 22. 21:46
 15/43 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos (?) #14-nek olyan szempontból igaza van, hogy a bizonyítási kényszer az áldozatot terheli, hiába tűnik erőszaknak a leírásból, ha semmilyen egzakt nyom nem utal rá, akkor csak egy állítás lesz egy másikkal szemben.
2017. ápr. 22. 21:50
 16/43 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj én már 0ra vagyok pontozva,köcce és irány feljelentést tenni nem a gyiken kérdezősködni.Idióta nők!
2017. ápr. 22. 21:56
 17/43 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
2017. ápr. 22. 22:34
 18/43 anonim ***** válasza:
6%

Erőszak lenne, ha az egyik fél beleegyezése nélkül történt volna.

Na már most, ha én hagyom magam, és engedem a dolgot, akkor az nem erőszak.

2017. ápr. 22. 22:35
 19/43 anonim ***** válasza:
90%

Jaguar Warrior hiába véded a fèrfiakat, az erőszak az erőszak.

A kèrdésbe leírt eset is egyértelműen nemi erőszak.

2017. ápr. 22. 22:45
 20/43 anonim ***** válasza:
12%

17#

Miért ismernék el bármit tényként is amiről semit nem tudok az égvilágon te retardált?

Nem vagyok sem nőgyűlölő, sem agresszor, sem hímsoviniszta csak kimondom a frankót valamivel kapcsolatban.

Erőszakpártoló meg a jó qrva... tudod ki.

De, ha már ilyen zseni vagy te is akkor áruld el nekem, hogy mégis hogyan kerül le két emberről úgy ruha és történik szexuális aktus, ha az egyikük semmilyen szinten nem akarja az egészet? Egyáltalán hol történt, a férfi lakásán? Nem voltak erre utaló jelek? Hogy húzza le egy nő bugyiját és a saját gatyáját egy férfi egyetlen kézzel, ha nincs fegyver a kezében amivel sakkban tudja tartani a nőt?

Volt olyan kolléganőm akit támadtak már meg férfiak. Egyszer az egyiket tökön rúgta, másikat úgy végigkarmolta a nyakán, hogy beletört a körme.

A passzív nő is képes szemre támadni, amikor szabadulási lehetőséget lát akkor szemre támad vagy tökön rúgja a támadót, de semmit esetre sem hagyja magát egy épeszű ember szép csendben, hogy levegyék a ruháját, a támadó levegye a sajátját és közösüljenek amennyiben nem kényszerítik fegyverrel. A kérdésben viszont semmi ilyen nem szerepelt.

2017. ápr. 22. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!