Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindig önmagamat adom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig önmagamat adom miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy miért nem kellek senkinek, de én nem vagyok hajlandó változtatni, én azt tartom helyesnek amilyen vagyok. Nem vagyok csúnya, sportos a külsőm, egyetlen tulajdonság ami miatt nincs barátnőm, hogy én nem tetetem magamat másnak. Én magamat adom az én szürke egyszerű létemben. Ha akarnék csajokat összeszedni nekem csak annyit kéne csinálnom, hogy rámenősködjek, de én nem vagyok ilyen, nem fogom eljátszani, hogy én így meg úgy milyen jampi vagyok.
2017. ápr. 22. 15:39
1 2
 11/13 Krukutyán Levente ***** válasza:

"egyébként szerintem a belső tulajdonságok lényegtelenek,mert úgy is a külső ami dönt,ha nem nézel ki jól,esélyed sincs.."

Jól van. Fény derült a problémára. Nincs több kérdésünk.

2017. ápr. 22. 17:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok, nekem sincs barátnőm. Szürkén egyszerűen élek, mert van pénzem (viszont nem reklámozom), bringázgatok, motorozgatok, vicceseket mondok. Külsőmmel sincs baj a nők szerint, sőt.

De nem nyomultok, nem játszom el hogy milyen alfahím vagyok, mert hányingerem van a szerepjátéktól (najó számítógépen azért szeretem :D ), így én a kedves aranyos fiú vagyok, akivel meg lehet beszélni a gondokat...

2017. ápr. 22. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha önmagadat adod, az még nem minden.

A partner társas szükségleteit is ki kell elégítened, persze ezt úgy, hogy önmagadat adod.

Minden további:

Ann Demarais, Valerie White - Első benyomás

c. könyvben, enkóron fent van. windjview kelleni fog...

2017. ápr. 22. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!