Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs jogom még csak magamban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs jogom még csak magamban sem kiakadni, dühösnek lenni? Miért hazudik?

Figyelt kérdés

A férfivel vonzódunk egymáshoz, csúnyán fogalmazva "hülyít" annak ellenére, hogy van kapcsolata. Én igazából már nagyon beleestem, de mondhatni, fent tudjuk tartani a baráti viszonyt így is. A lényeg, hogy nem értem, miért hazudik nekem, főleg ilyenekben, hogy éppen hol van. Nem számonkértem, semmi ilyesmiről nem volt szó, csak mondta nekem, hogy x helyen fogja tölteni az elkövetkezendő napokat, szóba került, hogy a barátnőjéhez is megy-e, de azt mondta nem, ennek ellenére kiderült, mégis ott van. Nem is ezzel van a gond, nyilván mivel vannak érzéseim, ìgy bánt a dolog, van bennem féltékenység, de attól még tudom, hol a helyem. Az zavar, hogy hazudott. Mi értelme volt hazudni nekem ebben a dologban? Talán túlreagálom, le lehet hülyézni, annak is érzem magam, de valahol azért felvetődik bennem a kérdés, hogy miért is tartjuk fent ezt a látszatbarátságot, ha még őszinte sem tud lenni velem... Nem olyan egyszerű nálam ez a dolog, mert úgy érzem fontos a barátsága nekem, de egyre nehezebb kezelnem. Le kéne zárnom, de az sem megy, mert minden nap látom.

22L 24F

2017. ápr. 10. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Puncit akar.Ennyi.

Ha tudod,hogy hülyít,szakitsd meg vele a kapcsolatot.

2017. ápr. 10. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Magadban annyit dühöngesz amennyit csak akarsz. Senki sem tudja meg.
2017. ápr. 10. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Jójó... de ebben a sztoriban hol van az a kényszer, hogy neked csak magadban lehetne dühöngened?

Ha valaki egy hazug sz.zsák veled, az szerintem nem egy hű-de-titkolandó dolog, hanem egy megbeszélendő/megoldandó probléma, nem?

2017. ápr. 11. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég csúnya dolog, hogy van baràtnője te pedig ott vagy a képben :D Legalâbb neked lenne több eszed...
2017. ápr. 11. 08:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Annyira vagyok képben, hogy nekem vannak érzéseim, amikről talán tud is, ha igen, nrm tőlem. De soha semmi nem történt köztünk, nem értem, mi az, hogy nekem lehetne több eszem :D más még biztosan nem került soha olyan helyzetbe mint én, annak üzenem: jó neked, önként és dalolva szerintem senki nem szeretne háttérbe szorítva lenni stb.

Köszönöm egyébként a válaszokat. Tudom meg kéne szakítani vele a kapcsolatot, hogy tovább tudjak lépni, de egy helyen dolgozunk, nem tudom elkerülni.

2017. ápr. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!