Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jogom még csak magamban sem kiakadni, dühösnek lenni? Miért hazudik?
A férfivel vonzódunk egymáshoz, csúnyán fogalmazva "hülyít" annak ellenére, hogy van kapcsolata. Én igazából már nagyon beleestem, de mondhatni, fent tudjuk tartani a baráti viszonyt így is. A lényeg, hogy nem értem, miért hazudik nekem, főleg ilyenekben, hogy éppen hol van. Nem számonkértem, semmi ilyesmiről nem volt szó, csak mondta nekem, hogy x helyen fogja tölteni az elkövetkezendő napokat, szóba került, hogy a barátnőjéhez is megy-e, de azt mondta nem, ennek ellenére kiderült, mégis ott van. Nem is ezzel van a gond, nyilván mivel vannak érzéseim, ìgy bánt a dolog, van bennem féltékenység, de attól még tudom, hol a helyem. Az zavar, hogy hazudott. Mi értelme volt hazudni nekem ebben a dologban? Talán túlreagálom, le lehet hülyézni, annak is érzem magam, de valahol azért felvetődik bennem a kérdés, hogy miért is tartjuk fent ezt a látszatbarátságot, ha még őszinte sem tud lenni velem... Nem olyan egyszerű nálam ez a dolog, mert úgy érzem fontos a barátsága nekem, de egyre nehezebb kezelnem. Le kéne zárnom, de az sem megy, mert minden nap látom.
22L 24F
Puncit akar.Ennyi.
Ha tudod,hogy hülyít,szakitsd meg vele a kapcsolatot.
Jójó... de ebben a sztoriban hol van az a kényszer, hogy neked csak magadban lehetne dühöngened?
Ha valaki egy hazug sz.zsák veled, az szerintem nem egy hű-de-titkolandó dolog, hanem egy megbeszélendő/megoldandó probléma, nem?
Annyira vagyok képben, hogy nekem vannak érzéseim, amikről talán tud is, ha igen, nrm tőlem. De soha semmi nem történt köztünk, nem értem, mi az, hogy nekem lehetne több eszem :D más még biztosan nem került soha olyan helyzetbe mint én, annak üzenem: jó neked, önként és dalolva szerintem senki nem szeretne háttérbe szorítva lenni stb.
Köszönöm egyébként a válaszokat. Tudom meg kéne szakítani vele a kapcsolatot, hogy tovább tudjak lépni, de egy helyen dolgozunk, nem tudom elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!