Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb megtenni vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb megtenni vagy nem?

Figyelt kérdés

Adott egy párkapcsolat ahol a felek között minden rendben, a szex szuper, a programok, bármikről tudunk beszélgetni, utazgatunk, jókat eszünk, iszunk. Igazi hedonista életmód. Én lennék az egyik fél, a nő. Első monogám kapcsolatom. Sose csaltam meg senkit, így volt megbeszélve hogy néha harmadik, neki is lehet nekem is. Működött. Most ez monogámia ami tök jó nekem is, csak van egy ismerőse akit én már előtte ismertem és annyira megvan köztük a kémia hogy 2 percre nem maradhatnánk kettesben. Látom én is rajta, én próbálom elrejteni. A párom tudja. Jobb lenne ha egyszer szexelnék vele és akkor már nem lenne ez köztünk? Mert igazából ennyiről lenen szó. Nyilván ha független lennék akkor összejárhatnánk szexelni, de így egy alkalom lenne, megkaptam és annyi.

Ez változtatna a kapcsolatunkon a párommal? Ha nem megy bele vagy nem beszéljük meg akkor megcsalni nem fogom. A hármas kizárt vele. Most nekem ez csakis testiség lenne, a párom fontosabb, állat sem vagyok hogy ne tudjam megállni.

2017. ápr. 20. 17:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm 8. Rosszul értelmezted vagy én fogalmaztam nem elég világosan. Ha már megvolt akkor megvolt, lehet jó vele is a szex, de a páromat szeretem és sok más minden összeköt minket, iszonyat jó vele minden. A másik férfit pedig csak megkapni akarom és ha túl vagyunk rajta akkor ... pont itt a gond hogy nem "adieu" mert látnánk egymást mert egy a társaság.

A hedonista eszem iszom szex nekem és a páromnak is az élet maga, kb amióta leérettségiztünk.. az már vagy 10 éve... Ez egy életmód. Szerencsére nekünk ebből áll az élet. De olyat hogy felbontsam vele ah nem ér semmit és senki. Ez egy éjszaka lenne de lehet csak pár óra.

2017. ápr. 20. 21:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyértelmű... ha párod csak a teljesen monogám kapcsolatot tudja elfogadni, megvitáztátok már a témát, akkor miről van szó?

Esetleg újra megkérdezhetnéd őt. De teljesen más gondolkodásmódot kíván a dolog, megváltoztatni meg nem szabad másokat!

2017. ápr. 21. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:

#8 vagyok.

Beismerem, kérdező, hogy erős szarkazmussal fogalmaztam a válaszomat. Érezted, hogy nem gömbölyű, de nem ment át teljesen. Az én hibám, nem volt elég jól megírva.

De mindegy, mert már eldöntötted addigra.

Őszintén szólva pozitívan csalódtam, nem hittem, hogy ellenállsz.

2017. ápr. 21. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!