Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb megtenni vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb megtenni vagy nem?

Figyelt kérdés

Adott egy párkapcsolat ahol a felek között minden rendben, a szex szuper, a programok, bármikről tudunk beszélgetni, utazgatunk, jókat eszünk, iszunk. Igazi hedonista életmód. Én lennék az egyik fél, a nő. Első monogám kapcsolatom. Sose csaltam meg senkit, így volt megbeszélve hogy néha harmadik, neki is lehet nekem is. Működött. Most ez monogámia ami tök jó nekem is, csak van egy ismerőse akit én már előtte ismertem és annyira megvan köztük a kémia hogy 2 percre nem maradhatnánk kettesben. Látom én is rajta, én próbálom elrejteni. A párom tudja. Jobb lenne ha egyszer szexelnék vele és akkor már nem lenne ez köztünk? Mert igazából ennyiről lenen szó. Nyilván ha független lennék akkor összejárhatnánk szexelni, de így egy alkalom lenne, megkaptam és annyi.

Ez változtatna a kapcsolatunkon a párommal? Ha nem megy bele vagy nem beszéljük meg akkor megcsalni nem fogom. A hármas kizárt vele. Most nekem ez csakis testiség lenne, a párom fontosabb, állat sem vagyok hogy ne tudjam megállni.

2017. ápr. 20. 17:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
2017. ápr. 20. 17:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Az csak rajtad áll, hogy jobb megtenni e. Van, aki undorodna ettől, mert így nőtt fel, ezt vallja. Te pont hogy az ellenkezőjét csináltad eddig, szóval neked pont hogy megérné, hisz ezt akarod, ebbe szoktál bele, Szóval neked ez igenis fontosabb lenne, hogy kielégítsd ezt a kémiai vonzalmat mint másoknak. Az más kérdés, hogy ennek lesz következménye. Szóval mérlegelj mi a fontosabb és cselekedj belátásod szerint.
2017. ápr. 20. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Én bioztos nem próbálnám meg a dolgot, ha fontos a párom. Ezzel eljátszanád a bizalmát, még akkor is ha megenmgedné. Mi a garancia hogy később nem akadsz bele még 6 másik emberbe akivel ugyanilyen kémia van.
2017. ápr. 20. 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Akiben ilyen felmerül, az már állat. Pláne egy nőben. Meg félrekefélős párkapcsolatok... Döbbenet, mennyi szutyok véglény él már a Földön. :/
2017. ápr. 20. 17:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Ah hülyeség az egész. Jó ez így.

ha összeveszünk vagy valami vita van akkor a fejemhez vágná hogy én a ...val szexeltem vagy ha közösen elmennénk valahova akkor az milyen már.

Bár ismerek olyan párt akik monogámok már, együtt vannak vagy 10 éve és az első évben szétmentek,a csak összefeküdt a pasi legjobb barátjával. Utána kibékült a párjával, 5 év múlva pedig együtt mentek nászútra is.

De sztem a párom más, benne lenne mindig. Jobb hagyni. Jogos.

2017. ápr. 20. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Hánynom kell.
2017. ápr. 20. 17:58
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
A párod tudja, hogy ekkora k.urva vagy? Szerencsétlen pasi... Bár ha tudja, hogy mellette rágerjedsz bárkire, akkor meg is érdemli, hogy ilyen s.eggfej párja legyen.
2017. ápr. 20. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem értem. Miért múlna el a kémia egy összefekvéstől? Mi a biztosíték erre? Ha van erre komoly garancia, akkor kérj a párodtól egyszeri engedélyt. Ha jól értettem, ez úgyis csak egy laza hedonista eszem-iszom, szexszel. Van valami monogám megjegyzésed, nem bontottad ki, gondolom, mert nem annyira fontos.

Miért nem szüneteltetitek a kapcsolatotokat, mondjuk fél, vagy egy évre, azalatt összejárhatsz a kémiás ismerőssel szexelni? Azalatt kiderül, hogy melyikük a nyerő, aztán megmondod vagy a párodnak, vagy a kémiai ismerősnek, hogy vége.

A párod addig megvár, gondolom.

2017. ápr. 20. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Szexeljetek harmasba, cserebe engedd meg hogy legkozelebb o hozhat egy plusz not.
2017. ápr. 20. 18:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Megírta, hogy kizárt.
2017. ápr. 20. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!