Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel lenne jobb megtenni a...

Gratianon kérdése:

Mivel lenne jobb megtenni a 40km-t?

Figyelt kérdés

Üdv!

Jelenleg 100km-re járok dolgozni vonattal..., viszont március 31.-én megszűnik a munkahelyem...bezárják :(! De szerencsére engem áthelyeznek egy új helyre. Ez közelebb van de így is 40km egy oda út! A lényeg az, hogy nemtom mivel járjak be, autóval vagy esettleg vegyek egy 50cc-s motort? Köszönöm a válaszokat.

2012. márc. 7. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Autóval. Az 50es gépek nem napi használatra vannak tervezve, plusz esőben, hóban elég szar dolog tud lenni. Ha beleszámítod a kényelemfaktort és a motor karbantartási költségeit kb ugyanott vagy mint ha autóval járnál.
2012. márc. 7. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyikkel fél óra, másikkal 1. Melyiket választanád?
2012. márc. 7. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Az autó sokkal kényelmesebb és biztonságosabb + gyorsabb is!

Ezenfelül szakadó esőben és -10 C fokban is menni kell dolgozni, nincs mese! Robogóval ez kivitelezhetetlen.

Egyébként ha robogóval szeretnél naponta megtenni 80km-t 50-60km/h sebességgel, akkor előre keress fel egy reumatológust, az elviselhetetlen hátfájás miatt.

Szóval én mindenképp az autóra szavazok.

Mennyi pénzt tudnál rászánni az autóvásárlásra? Szívesen linkelek néhány jónak tűnő autót!

2012. márc. 8. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
125-ös motorral. Már az is vezethető B-vel, csak egy 5 órás tanfolyamot kell elvégezni.
2012. márc. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!