Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta csak a forró kását kerülgetjük. Mi legyen?
Figyelt kérdés
3 éve már tart egy srác és köztem a se veled se nélküled kapcsolat. Amikor megismerkedtünk akkor én még nem álltam készen a kapcsolatra, így jegeltük a dolgot bár mindketten vonzódtunk a másikhoz és 1 alkalommal le is feküdtünk egymással. Mivel ilyen gyorsan megtörtént a dolog, gondoltam, h ebből kapcsolat szempontjából biztosan nem lenne hosszútáv. De a vonzalom mindig ott volt. Neki lett barátnője, nekem is barátom. Van h hónapokig nem beszélünk, majd egyszer csak felbukkanunk egymás életében. Érezhető a vonzalom egymás iránt. Beszélgettünk már erről, hogy mi lenne ha összejönnénk, de neki "bonyolultabb" lett az élete. Összeköltözött a barátnőjével egy kölcsön által bérelt lakásban, amit a csaj is fizet, szóval h ő nem tudna egyszerűen kilépni. Ez örökre ilyen korforgás marad? Már nem 1x és nem 2x lett mondva, h hagyjuk az egészet, ne is keressük egymást, de nem bírtuk egymás nélkül. Én azóta már nem vagyok párkapcsolatban és nem is szeretnék az övékbe belerondítani, bár mióta ő együtt van a barátnőjével, azóta hazudik neki... Mit lehet tenni...?2017. ápr. 20. 15:42
2/12 anonim válasza:
Első :D Egyetértek vele amúgy. Legyen már valami
3/12 anonim válasza:
Megérdemlitek egymást, az a véleményem.
4/12 A kérdező kommentje:
Sejtettem, h valaki ilyen kifejezéssel fog válaszolni :D
Még annyit hozzátennék a sztoriba, h nem többször volt, h találkozót beszéltünk meg, de vagy én vagy ő "meggondoltuk" magunkat, mondván, h ne kavarjunk be egymás életébe. Minden "kulissza" titkot elmondd a kapcsolatukról és tudom, h a szex sem működik köztük és a srácnak nagy a szexuális étvágya is felém ergo le szeretne velem újra feküdni.. Én viszont tudom magamról, h érzelmes ember vagyok és szexkapcsolatot hosszútávon nem tudok tartani
2017. ápr. 20. 15:52
5/12 A kérdező kommentje:
A 2. mondatot javítom - a "nem"-et véletlenül írtam oda :)
2017. ápr. 20. 15:52
6/12 anonim válasza:
Már megint egy újabb páros, aki a bäszást minden elé helyezi. Valami újat is mutassatok már!
*ásít*
7/12 anonim válasza:
Te komolyan képes lennél megbízni egy olyan gerinctelen, gyáva pötschfejben, aki nyíltan hazudik a barátnőjének és még ki is használja? Komolyan azt hiszed, hogy ez nem egy olyan gusztustalan jellemhibára vall, ami akkor is előjönne, ha épp te lennél az aktuális barátnője, miután ellaposodnak egy kicsit a dolgok köztetek? Egy ilyen alaktól mégis mi jót vársz? Komolyan nem értem, én egészen biztos, hogy hagynám a francba és megszüntetnék minden kapcsolatot vele, egy buta vonzódás nem ér ennyit.
8/12 A kérdező kommentje:
6. Ahogy írtam már, én nem biztos, sőt biztos vagyok benne, h csak szexkapcsolatban nem tudnék élni. Az h ő esetleg igen, azt nem tudom, de lehetséges. Pont ezért hezitálok már vele évek óta a találkozással is, mert nem szeretném, h olyan dolog történjen köztünk ami után azt mondja h "Oké, ennyire kellettél!". De elfogadom a véleményedet és köszönöm :)
2017. ápr. 20. 16:05
9/12 A kérdező kommentje:
7. Igen, ez bennem is kirajzolódott, h velem is ezt tenné. Amikor 1x összevesztünk valamin, akkor olyat vágtam a fejéhez, h hálát adok, h nem jöttünk össze, mert akkor én ülnék otthon naivan míg ő ki tudja kikkel etyepetyézik. És igen, bízni se tudnék benne... Ezzel el is döntöttem, h ez így értelmetlen :)
2017. ápr. 20. 16:07
10/12 anonim válasza:
Szutyok egy helyzet ez. Nekem is van hasonló ember az életemben. Ha gondolod, privát üzenetben társaloghatunk tovább. Itt még név nélkül sem teregetném ki. Szerintem te se tedd, mert nagyon kevesen fogják megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!