Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék páromnak hogy ne legyen szégyellős előttem?
Sziasztok!
Régóta szeretnék együtt zuhanyozni barátommal, de mindig ellenezte és értelmes választ sosem adott rá, hogy miért nem. Múltkor amikor zuhanyzott bementem hozzá megmosni a kezem és csak a fejét dugta ki a zuhany mögül és amikor törölközni kezdett maga elé rakta a törölközőt.
Gondoltam már rá hogy szégyellős mert ha öltözik is (boxert) akkor is mindig úgy fordul hogy ne lássam, de zuhanyzásnál egyértelmű volt. Szexnél pedig semmi gond nincs, igaz a sötétet jobban szereti.
Én nem vagyok előtte szégyellős öltözök zuhanyzok előtte.
Szeretnék neki segíteni, hogy ne legyen előttem szégyellős csak nem tudom hogy hogyan,csináljam hogy ne vegye észre.
Én nagyon szeretnék vele zuhanyozni nem a szex miatt hanem csak úgy.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Nem lehet, hogy olvassa a GyK-t, és elhiszi a nagyotmondó hozzászólóknak azt, hogy 18 centi alatt semmire se jó a farok, neki pedig "csak" 15 centi? Vagy vér-pénisze van, amelyik alaphelyzetben kicsi? Volt erről köztetek szó?
Mondd el neki, hogy nektek, nőknek mennyire tetszik, amint abból a kis "pisilőből" kemény, nagy farok válik egy perc alatt. (Tényleg így van?)
Mi lenne, ha a boxergatyán keresztül incselkedve megfognád a farkát? Mondjuk olyankor, amikor nem gond, ha ebből szex keveredik. Az én barátnőm minden alkalommal, csók és szoros ölelés után, amikor a mellét hozzám nyomja, lenyúl a nadrágomhoz, és elégedetten állapítja meg, hogy merevedésem van. Olyankor nem mulasztja el megmondani, hogy elégedett az általa kiváltott hatással: - Máris föláll? - És nevet.
Gondolom, hogy nem méregeted, de mindig jegyezd meg, amikor a kezedbe kerül: - Milyen nagy!
Az kell, hogy elhigyje végre, hogy neked tetszik a látvány. Titokban minden férfi arra vágyik, hogy a nő benedvesedjen a farkuk puszta látványától. :)
Komolyan feltételezik a válaszolók, hogy együttélésnél még életében nem ért hozzá a kérdező a párja farkához, hogy érezte volna, hogy szőrös és/vagy alapállapotban kicsi? Már nem azért, de utóbbi alsónadrágban is simán látszik, sőt, még ha sötétben is csinálják, előtte-utána azért érezni a különbséget...
Szerintem a faroktémát kár erőltetni, kérdező, de a testét dicsérni attól még szabad. Mármint, hogyha elfordul öltözni, akkor pl a feszes fenekét... :) Az ilyesmi a pasiknak is bejön, még ha tagadják is. :D
Nálunk én vagyok a szégyellősebb, és marha sokat segített, hogy a párom mindig megállapítja, ha öltözésen kap vagy fürdeni indulok, hogy húha, cici/fenék/akármi. Mármint így dicsérőleg. :)
Igen láttam már meztelenül előröl is :D de akkor is látszott rajta h nem érzi jól magát a helyzetben.
Egyébként ha csak pihenünk is megfogom neki.
És már sokszor mondtam neki hogy ő így tökéletes nekem ahogy van.
2 éve vagyunk együtt. De az is eszembe jutott már azt mondta h én vagyok az első akit haza is vitt és lehet h még nem fürdött együtt senkivel. Nekem is nehezen ment az elsőnél.
#9 Most ez komoly? :) Mármint nem akarok én gonosz lenni meg semmi, de ha a pasi saját magát kicsinek érzi, mondjuk a fent emlegetett vérpénisz szitu miatt, akkor nem inkább még nagyobb kamunak fogja érezni, ha közlöd vele, hogy jajdenagy...? Nekem ez inkább hangzik gúnyolódásnak, mint a "nekem tökéletes".
Mondjuk én női aggyal nézem a dolgot, de ha mondjuk a pasi közli az utált kis mellemre, hogy milyen szép és telt stb, nem igazán tudnám komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!