Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marha vicces.
Metrón, villamoson volt hogy öreg faszik a kezemnek nyomták a farkuk (nadrágban), meg le is tapiztak. Nem voltam még 18.
Többször láttam mutogatóst, aki az utcán verte.
Ehhez képest az a pártucat szexista megjegyzés ami az egyetemen ért a hatvanas oktatóktól smafu.
Ha hinnék az újjászületésben, azt kívánnám, hogy az itt vicceskedők nőként szülessenek újra... lehetőleg dögös, széparcú bögyösként, csak hogy többet kapjanak a jóból.
Am kérdező nő vagyok (sajnos abból sem a legcsúnyább fajta (legszebb sem!)), tehát ért már szexuális zaklatás. Volt már classic mutogatósbácsi, autóval megállós-leszólítós-közben farokverős, metrón tapizós-dörgölőzős (az álló farkas verziótól különösen hányni tudnék), utcán beszólogatós, azon belül ezerféle, nagy kedvencem a túloldalról átkiabálva a menstruációs ciklusom, aztán a "fazonom" felől kedvesen érdeklődő kancsoportosulás. A napi szintű verbális szexizmust már nem fejteném ki, az, hogy én rühellem, egy dolog, de attól még asszem nem számít zaklatásnak.
Jah, és amiért előre magyarázkodni kell ennél a témánál: nem, nem öltözöm kihívóan, szoknya kb. általános alsóban volt rajtam utoljára, magassarkú, dekoltázs, stb. ismeretlen fogalmak rajtam, sőt... ez van.
tudod mi az érdekes kérdező? Hogy nőknek szólt a kérdés és megint csak széttrollkodták a kisfiúk, rendesen elgondolkodtam, hogy van-e értelme így válaszolni és nem csodálkozom ha kevés választ kapsz majd emiatt... Hozzátenném csendesen, hogy dolgoztam olyan közegben, ahol szexuálisan bántalmazott nők segítése volt a fő profil és pont az ilyenek miatt nem merik elmondani gyakran évekig a szenvedésüket. Undorító.
A kérdésre válaszolva, nem tudom nálad mi számít már zaklatásnak, de ami volt:
- rendszeresen tömegközlekedési eszközöm leszállásnál letapogatják a fenekem. Persze aztán csukódik utána az ajtó és elfut....
- előfordult már, hogy lépcsőn(korlátos körbe fajta) nyúltak nyáron a szoknyám alá és már futott is az IQ fighter.
- tavaly nyáron fényes nappal mentem az utcán mire egy nyomorék a hátam mögül száguldott el biciklivel és viccesnek találta, hogy jól belemarkoljon a fenekemben, ahogy elsuhan mellettem. A megalázó érzést még tetézte is, hogy nyilván ku.rvára fáj, ha valaki száguldozás közben konkrétan leveri a feneked a kezével....fordult volna fel...
- persze a klasszikus mutogatás, hazáig követés, obszcén üzenetek ablakból-kocsiból kikiabálás, hogy hogy megdugna.... Érdekes mert olyan elkorcsult világban élünk, ahol lassan ezt már elfogadhatónak próbálják tekinteni a férfiak.
Az enyémek szerencsére nem a legdurvábbak, de akárhányszor egy ilyen hozzámér, azért elégé szarul érint. Van párom, vőlegényem, nem jó érzés, mikor valami jött ment büdös, életképtelenség lefogdos és rohan. Bezzeg akkor nem merik, ha ott a párom, annyi nincs a kis nyomorékokba.
Egyébként van olyan barátnő, akit tavaly az utcán majdnem megerőszakoltak. Egy barátjától ment haza és az egyetlen szerencséje az volt, hogy a házuktól pár háznyira támadták meg és addig sikított, így 30 szomszédból végre 1 meghallotta....Azóta van nálam paprika spray és ha valaki megfogja a fenekem kapásból szemen fújom majd, ha nincs annyi esze, hogy egyből teljes erőből szaladjon...
En 10 even at eroszakoltam meg sorozatban pasikat. 1szer 1 pasi szeretett volna megeroszakolni,de nagy gyakorlat reven a masik szerepbol,siman megoldottam ugyynolyan viselkedessel,amit nemely sract tanusitott .
:D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!