Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Zaklattak már titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Zaklattak már titeket szexuálisan?

Figyelt kérdés
Hogy történt?

2017. ápr. 19. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
1%
Johetnek a feministak kommentelni :)
2017. ápr. 19. 17:58
 2/15 anonim ***** válasza:
8%
Persze két hónap után megkérdezte a pasim, hogy felmennék-e hozzá. Aztán amikor megláttam hogy milyen csóró körülmények közt él, rögtön úgy éreztem, hogy én itt most szexuálisan zaklatva lettem.
2017. ápr. 19. 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Marha vicces.

Metrón, villamoson volt hogy öreg faszik a kezemnek nyomták a farkuk (nadrágban), meg le is tapiztak. Nem voltam még 18.

Többször láttam mutogatóst, aki az utcán verte.

Ehhez képest az a pártucat szexista megjegyzés ami az egyetemen ért a hatvanas oktatóktól smafu.

2017. ápr. 19. 18:56
 4/15 anonim ***** válasza:
12%
Minden nőt zaklattak már. Nem tudtad?
2017. ápr. 19. 18:59
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Ha hinnék az újjászületésben, azt kívánnám, hogy az itt vicceskedők nőként szülessenek újra... lehetőleg dögös, széparcú bögyösként, csak hogy többet kapjanak a jóból.

Am kérdező nő vagyok (sajnos abból sem a legcsúnyább fajta (legszebb sem!)), tehát ért már szexuális zaklatás. Volt már classic mutogatósbácsi, autóval megállós-leszólítós-közben farokverős, metrón tapizós-dörgölőzős (az álló farkas verziótól különösen hányni tudnék), utcán beszólogatós, azon belül ezerféle, nagy kedvencem a túloldalról átkiabálva a menstruációs ciklusom, aztán a "fazonom" felől kedvesen érdeklődő kancsoportosulás. A napi szintű verbális szexizmust már nem fejteném ki, az, hogy én rühellem, egy dolog, de attól még asszem nem számít zaklatásnak.

Jah, és amiért előre magyarázkodni kell ennél a témánál: nem, nem öltözöm kihívóan, szoknya kb. általános alsóban volt rajtam utoljára, magassarkú, dekoltázs, stb. ismeretlen fogalmak rajtam, sőt... ez van.

2017. ápr. 19. 19:36
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Gyks pasi logika: az átlagos, vagy annál szebb nők körül 24/7 legalább 50 pasi legyeskedik, és amíg be nem tölti a 40et gyakorlatilag nincs olyan férfi, aki ne tenné őket magáévá, de ezeket a nőket természetesen soha de soha nem zaklatják, MINDIG tisztelettel közelítik meg, aki meg mást mond az egy hülye femináci.
2017. ápr. 19. 19:46
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

tudod mi az érdekes kérdező? Hogy nőknek szólt a kérdés és megint csak széttrollkodták a kisfiúk, rendesen elgondolkodtam, hogy van-e értelme így válaszolni és nem csodálkozom ha kevés választ kapsz majd emiatt... Hozzátenném csendesen, hogy dolgoztam olyan közegben, ahol szexuálisan bántalmazott nők segítése volt a fő profil és pont az ilyenek miatt nem merik elmondani gyakran évekig a szenvedésüket. Undorító.

A kérdésre válaszolva, nem tudom nálad mi számít már zaklatásnak, de ami volt:

- rendszeresen tömegközlekedési eszközöm leszállásnál letapogatják a fenekem. Persze aztán csukódik utána az ajtó és elfut....

- előfordult már, hogy lépcsőn(korlátos körbe fajta) nyúltak nyáron a szoknyám alá és már futott is az IQ fighter.

- tavaly nyáron fényes nappal mentem az utcán mire egy nyomorék a hátam mögül száguldott el biciklivel és viccesnek találta, hogy jól belemarkoljon a fenekemben, ahogy elsuhan mellettem. A megalázó érzést még tetézte is, hogy nyilván ku.rvára fáj, ha valaki száguldozás közben konkrétan leveri a feneked a kezével....fordult volna fel...

- persze a klasszikus mutogatás, hazáig követés, obszcén üzenetek ablakból-kocsiból kikiabálás, hogy hogy megdugna.... Érdekes mert olyan elkorcsult világban élünk, ahol lassan ezt már elfogadhatónak próbálják tekinteni a férfiak.

Az enyémek szerencsére nem a legdurvábbak, de akárhányszor egy ilyen hozzámér, azért elégé szarul érint. Van párom, vőlegényem, nem jó érzés, mikor valami jött ment büdös, életképtelenség lefogdos és rohan. Bezzeg akkor nem merik, ha ott a párom, annyi nincs a kis nyomorékokba.

Egyébként van olyan barátnő, akit tavaly az utcán majdnem megerőszakoltak. Egy barátjától ment haza és az egyetlen szerencséje az volt, hogy a házuktól pár háznyira támadták meg és addig sikított, így 30 szomszédból végre 1 meghallotta....Azóta van nálam paprika spray és ha valaki megfogja a fenekem kapásból szemen fújom majd, ha nincs annyi esze, hogy egyből teljes erőből szaladjon...

2017. ápr. 19. 20:31
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
#8 őszintén gratulálok az iq-fighter megnyilvánulásodhoz... az ilyenek - többek között - azt felejtik el, hogy míg ti örülnétek a sok zaklató muffnak (egy darabig!), addig mi k.rvára nem vágyunk az undorítóbbnál undorítóbb álló farkú kanok "bókjaira"... ezt az érzést úgysem fogod soha megérteni, nem is várom el, mindenesetre ha hasonlatot keresel, sokkal közelebb áll az igazsághoz, ha azt képzeled el, hogy téged is ugyanezek a PASIK fogdosnának. Heteró férfiként gondolom neked is gigantikus homofóbiád van, szóval adjunk az érzésnek, a képzeletbeli zaklatóid legyenek melegek... na ez már közelít ahhoz, amit mi érzünk/élünk át. Megjegyzem az is csak hasonlít, ugyanis férfiként nem vagy nyilvánvalóan gyengébb, kiszolgáltatottabb, "zaklathatóbb", míg a nő - az ilyenek szemében - szabadon fogdosható dísztárgy, egy férfit azért mindenki komolyabban vesz... mindegy, mint mondtam nem várom el, hogy eljusson az agyadig, de ha egy-két magadabb iq-jú emberkének legalább valami foszlány megmarad, már megérte.
2017. ápr. 19. 21:06
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Na tessék, már törölték is... természetesen nem a mostani 8-nak szólt, hanem Bond009-nek...
2017. ápr. 19. 21:08
 10/15 anonim ***** válasza:
2%

En 10 even at eroszakoltam meg sorozatban pasikat. 1szer 1 pasi szeretett volna megeroszakolni,de nagy gyakorlat reven a masik szerepbol,siman megoldottam ugyynolyan viselkedessel,amit nemely sract tanusitott .

:D

N

2017. ápr. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!