Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig is kelleni fog az akit nem kaptunk meg teljesen, csak én gondolom igy?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 22:07
1/7 A kérdező kommentje:
Arra gondolok mikor akarsz valakit volt csók de semmi tobb, es vegul nem lett semmi. Az ilyen szemelyeket szerintem orokre akarni fogjuk...
2017. ápr. 18. 22:09
2/7 anonim válasza:
Csak te (vagyis mások is, tuti, főleg akiknél még lent van a rózsaszín függöny).
Idővel változik az ember, a preferenciái, ezért lehet, hogy
aki 10 éve kellett, most bottal sem piszkálnád és fordítva.
3/7 anonim válasza:
Remélem nem. Pont ilyen helyzetben vagyok, volt csók, nagyon küzdök, hogy ne akarjam már az illetőt. Jöjjön egy másik, akivel több is lehet!
4/7 anonim válasza:
Hát ez egy hülyeség. Idővel minden elmúlik, emlékezni sem fogsz rá.
5/7 anonim válasza:
Azt szokták mondani,hogy mindig az kell leginkább akit nem kaphatsz meg.Bár valamennyire ez hulyeseg.
Gondolom az miatt,mert nehezen kapod meg,es kuzdeni kell erte...ez a vonzo az egészbe.
Lehet miután már megkaptad nem is érdekelne,vagy rájönnél,hogy nem is érted mit ettél rajta.
6/7 anonim válasza:
Ugyan ebbe szenvedek... kár volt bele menni az egèszbe, már meg bántam, hiába akarom nemtudom elfelejteni :"( 21/L
7/7 anonim válasza:
Nem így van.
Igaz, hogy 5 év alatt sikerült elfelejtenem így egy embert, de már egyáltalán nem izgat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!