Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először alszom nála, mit vegyek fel?

Köszi szépen, de nem az volt a kérdés, hogy le fogunk-e egymással feküdni szerintetek :( :D Azt majd mi eldöntjük, de ha elvileg úgy megyek hozzá, hogy nem fekszünk le, ezért nem szeretném kínozni azzal, hogy csak egy szexi fehérneműben vagyok előtte, viszont mégis normálisan akarok kinézni, akkor mi lenne jó?
Lányok, ti hogy szoktátok?

Én nem szoktam együtt aludni pasival, amíg nem feküdtünk le. Nem is igazán értem, ezt miért erőltetitek ennyire. Ha már együtt aludni elég intim, akkor szexelni is az. De mindegy, nem az én dolgom.
A helyedben én felvennék egy helyes csipke francia bugyit meg egy bő pólót. Melltartó nélkül, nem egészséges benne aludni. Vagy ha a bugyi önmagában túl kihívó szerinted, akkor egy kényelmes, bő rövidnadrágot. Alváshoz igazán nem kell túlspilázni a kérdést, csukva lesz a szeme és sötét van éjszaka, szóval nem fog nézegetni.

Ha alszol, mindegy miben alszol, ha nem alszol, mindegy miben nem alszol. Azt vegyél fel ami neked kényelmes.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!