Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megyek először randizni egy olyan fiúval akivel nem találkoztam még és tetszem neki és nekem is ő, mit vegyek fel?
Az, hogy kicsíped magad nem baj, legalább látszik, hogy készültél és megtiszteled a másikat. Inkább túl k*vás ne legyél. De ez egyszerű, vegyél olyat, amiben jól érzed magad. Abban jó lesz a kisugárzásod is. Lehet szoknya + blúz, de ne túl rövid szoknya, vagy farmer + blúz, ami a Te stílusod. De lehet egybe ruha is, tényleg olyat, amiben jól érzed magad. Cipőben meg főleg olyat, ami kényelmes. (Persze ruhához ne sportcipőt azért. ^^)És legyen jó illatod. :)
Remélem tudtam segíteni. :)
a stílusodnak megfelelően nézz ki sztem. Mert az úgy tök hülyén venné ki magát,ha elmennél egy szoknya-blúz-kisebb magassarkú párosításban,közben meg alapból pl.zenekaros pólókat,csőgatyát meg tornacipőt hordasz hétköznapokon.
Smink: épp annyi h ne legyél agyonvakolva és ne legyél k.rvás. Csak természetesen!:)
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!