Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon vidék felé vonzódó és egy nagyon városi élhet együtt?
Úgy, hogy ne legyen hiányérzete az egyiknek? Létezik kompromisszum?
Az egyik kertet művelne, az lenne a hobbija, lenne konyhakert is ( nem nagy). Kint üldögélne, ott enne, olvasna. Szeret a szabadban lenni, szereti a természetet és nem szereti a tömeget. Nem izgatja, ha a dolgok nehezebben elérhetőek, egy mozira be lehet menni külvárosból vagy agglomerációból is. A szórakozóhelyek meg amúgy sem a világa (a másik félnek sem).
A másik elvan bent, jó időben is, nem zavarja a tömeg, nem izgatja a kert kérdése. Viszont szereti, ha minden elérhető a közelben.
Kertváros (nem a pécsi panelrengeteg-városrész), előváros akkor nem jó hely?
Csendes is, kert is van, város is 5-10 percre van autóval...
Nálunk én vagyok a városi (nőként). Párom szíve szerint pici faluban éldegélne. Számunkra megfelelő kompromisszum lenne egy pesti peremkerület, vagy agglomeráció jó közlekedéssel (Göd, Vác és hasonlók), szóval hogy ne az kössön, ha bent vagyok a városban, hogy négykor elmegy az utolsó busz... :) De meglenne a vidék nyugodtsága.
Ja meg a másik, hogyha kertes ház, akkor a kert az a páromé lenne, én eleve nem bírom a virágültetést meg a konyhakertet is csak mértékkel - nekem az a jó kert, ha zöld a fű, és kifekhetek napozni, nem az állandó munka. :) (Tudom, ez most nagyon bunkón hangzik, tessék jól érteni.)
Jelenleg egyébként belvárosban élünk, de pici társasházban, ahol nem nagyon van szomszédság, és nem főút mellett, szóval odakint a rigók füttyögnek, nem a villamosok. :) Átmenetileg jó, aztán majd meglátjuk.
Köszönöm ezt a sok választ! Sok normális, sőt, hasznos választ kaptam!
Gyűlölöm a tömeget, álmom esténként egy település mellett, pl folyópartján (lehet agglomerációs város is) a tömegtől távol sétálni.
Otthon a lakásban is rengeteg a növény. A kertet közel se pótolja a virágos erkély, a seminél viszont több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!