Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nagyon vidék felé vonzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon vidék felé vonzódó és egy nagyon városi élhet együtt?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy ne legyen hiányérzete az egyiknek? Létezik kompromisszum?

Az egyik kertet művelne, az lenne a hobbija, lenne konyhakert is ( nem nagy). Kint üldögélne, ott enne, olvasna. Szeret a szabadban lenni, szereti a természetet és nem szereti a tömeget. Nem izgatja, ha a dolgok nehezebben elérhetőek, egy mozira be lehet menni külvárosból vagy agglomerációból is. A szórakozóhelyek meg amúgy sem a világa (a másik félnek sem).

A másik elvan bent, jó időben is, nem zavarja a tömeg, nem izgatja a kert kérdése. Viszont szereti, ha minden elérhető a közelben.

2017. ápr. 18. 06:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kertváros (nem a pécsi panelrengeteg-városrész), előváros akkor nem jó hely?

Csendes is, kert is van, város is 5-10 percre van autóval...

2017. ápr. 18. 11:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem Hollokon felkert a legcsinosabb tancoslany :D aki tenyleg jo csaj volt, de nem tudom konnyu lenne e megoldani, egy varosi es egy videki lany egyutteleset, pedig rogton ez jutott eszembe. (Nagyon szimpi volt remelem talalkozok meg vele. :D) Szoval en mint varosban elo videki gyokerekkel rendelkezo srac, termeszetesen videki lanyt keresek, aki a varosban is el tud igazodni. Ez nem biztos, hogy igaz, olyan valakire, akinek mar mondjuk az ukapja is varosban elt. Ilyen nyugodtan elofordulhat, mert Budapest mar regota letezik, de Pecs vagy Szeged is. Ha megelhetes es szerelem is van, valoszinu megoldhato egy ilyen kapcsolat, csak egymasra kell talalni. Nyilvanvalo, hogy aki mondjuk mint nem tudom en rendszergazda, vagy fogasz, vagy mint konyvelo akar megelni es mar varosban rendezkedik be, mert ott tobb a munka, megis erdekli a videki elet, kompromisszumot kell kotnie es vagy alacsonyabb keresetre szamit, vagy megcsinalja ott a sajat uzletet, megtalalja azt a kornyezetet, ami neki megadja a megfelelo erzetet... A matra kornyeke amugy jo hely. Erdekes modon, gyakran a videki lanyok kicsit varosiasodnanak, ha helyesek a meglatasaim, kicsit tobb esemenyre van igenyuk, a varosiaknak meg gyakran emberleptekubb eletmodra es vallalhatob kozossegre van szukseguk, sza lenyegeben csak osszejoves kerdese. :)
2017. ápr. 18. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:
A válasz engem is érdekelne, most Bp-en a 8.-on lakunk, de nekem nagyon hiányzik egy saját kis kert. Viszont én (itt) a peremkerületeket/agglomerációt pont nem tartom jó kompromisszumnak: az ingatlanok már drágák, viszont minden messze vannak, macerás a tömegközlekedés és onnan már iszonyatosan fárasztó az ingázás, ha a munkahely a belvárosban van. A napi szívás a dugóban lélekölő, annyit talán nem ér az egész. Van is ismerős pár, akik lelkesen kiköltöztek, majd 1-2 év múlva visszatértek a városba.
2017. ápr. 18. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:
én biztos nem mennék bele, de te tudod, hogy mennyire akarsz alkalmazkodni
2017. ápr. 18. 13:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyebkent konkretan a kerdesedre a valasz egyszeru, miert ne mukodgetne, ha a ket fel szereti egymast. apu jar az idegenforgalmi marketing ugyosztalyra irodai munkat vegezni 8oraba, anya addig otthon pelenkazza a gyerekeket, fozni tanitja oket es stb...este anyu dolgozik, foz, leellenorzi a hazit, mos, takarit...?apa mesetolvas. Latod lehet munkamegosztani.
2017. ápr. 18. 15:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk én vagyok a városi (nőként). Párom szíve szerint pici faluban éldegélne. Számunkra megfelelő kompromisszum lenne egy pesti peremkerület, vagy agglomeráció jó közlekedéssel (Göd, Vác és hasonlók), szóval hogy ne az kössön, ha bent vagyok a városban, hogy négykor elmegy az utolsó busz... :) De meglenne a vidék nyugodtsága.

Ja meg a másik, hogyha kertes ház, akkor a kert az a páromé lenne, én eleve nem bírom a virágültetést meg a konyhakertet is csak mértékkel - nekem az a jó kert, ha zöld a fű, és kifekhetek napozni, nem az állandó munka. :) (Tudom, ez most nagyon bunkón hangzik, tessék jól érteni.)

Jelenleg egyébként belvárosban élünk, de pici társasházban, ahol nem nagyon van szomszédság, és nem főút mellett, szóval odakint a rigók füttyögnek, nem a villamosok. :) Átmenetileg jó, aztán majd meglátjuk.

2017. ápr. 18. 17:27
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a sok választ! Sok normális, sőt, hasznos választ kaptam!

Gyűlölöm a tömeget, álmom esténként egy település mellett, pl folyópartján (lehet agglomerációs város is) a tömegtől távol sétálni.

Otthon a lakásban is rengeteg a növény. A kertet közel se pótolja a virágos erkély, a seminél viszont több.

2017. ápr. 18. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!