Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a képen látható lányról?
2010. máj. 13. 20:38
31/41 anonim válasza:
Elég lenne, ha a csúnyácska emberek viselnének ilyen maszkot, hogy eltereljék a figyelmet az adottságaikról.
32/41 anonim válasza:
Húú, megijedtem a szemétől. Smink nélküli képet.
33/41 anonim válasza:
Nagyon szép, és számomra butának sem tűnik kisugárzás alapján. Szívesen beszélgetnék vele.
35/41 anonim válasza:
hol lehet kapni ilyen ruhát?:)
annyira kéne!
amúgy nagyon szép vagy
deee áruld el légyszi!!!!!
36/41 anonim válasza:
21:10 nek
mióta látsz minden 3. tinin népi mintás ruhát
mert azt cikiiinek tartják szerintem a kicsik:)
pedig ennek alánynak nagyon jól áll
37/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat:)Nem számítottam ennyire:)
Igazándiból azért voltam kíváncsi a véleményekre,mert elég sok bántás ért már a külsőm miatt.Egyébként nem vagyok emo,és ehhez hasonlók.
Aki negatív véleménnyel írt rólam,teljesen elfogadom,hiszen nem tetszhetünk mindenkinek.
A felsőt pedig úgy kaptam ajándékba keresztanyukámtól,nem tudom hogy hol vette:)
2010. máj. 14. 15:40
38/41 anonim válasza:
szép arca lenne természetes sminkkel, így túl természellenes
39/41 anonim válasza:
Nincs szükséged ennyi sminkre, műnőnek fognak nézni.
40/41 anonim válasza:
Hát ha tényleg te vagy a képen, nem is tudom, mit mondhatnék... Hozzám jössz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!