Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a képen látható lányról?
2010. máj. 13. 20:38
21/41 anonim válasza:
Egyik szeme sír, a másik haj...
Az arca szép lenne...
22/41 anonim válasza:
Sok rajta a vakoltat. De am szép :D 19/F
23/41 anonim válasza:
egyedi a ruha, nagyon bejön h nem az átlag farmer póló szép arc:) nem kvás mint a legtöbb titni szerintem nagyon szép vagy
24/41 anonim válasza:
Nekem eléggé bejön. Bár azzal nem értek egyet, hogy ne lenne túl "kihívó", sztem nem kéne ennyit photoshopolni/sminkelni, mert aki nem ért hozzá nagyon, annak meglátszik a keze munkája.
25/41 anonim válasza:
Ja, előző vok és mondjuk 10/8.5
26/41 anonim válasza:
sorozat gyártott próbababa. Minden 3. tizenéves lány ilyen stílusú.
27/41 anonim válasza:
előző előttinek:
ebben mi lenne akihivó?? nincs kinn semmi
ennyit azért csak megengedhet egy fiatal, vagyis nem értem mire értetted, hogy kihivó
iylen fiatal lány hogy nézzen ki? ne legyünk már ennyire konzervativak
40/N
amúgy nagyon szép
29/41 anonim válasza:
kicsit Scene kinézete van, nekem bejön:D
30/41 anonim válasza:
egy 10es skálán egy erős 15ős szinten tolnám a csajt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!