Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randizgatok egy sráccal, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizgatok egy sráccal, de van egy tetoválása, ami (szerintem jogosan) nagyon zavar. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Aranyos, kedves és kifejezetten helyes fiú, simán el tudnám képzelni, hogy összejöjjünk. Viszont van egy tetoválása, amitől a hideg is kiráz. Ismerem az exbarátnőjét, utálom is rendesen és hát, a fiún egy olyan tetkó van, ami egy szív és a minta fele a lány nevéből áll össze, vagyis hát nem tudom hogyan írjam le. Szóval az egyik fele egy rendes szív a másik fele pedig "Reni" felirat.

Kérdeztem, hogy miért volt ilyen bolond, hogy felvarratta, hisz gondolhatta volna, hogy ilyen fiatalon nem lesznek örökké együtt? Erre azt a választ kaptam, hogy ez a kedvenc tetoválása (van több is) és nem bánta meg, nem fogja elfedetni vagy leszedetni. Most ezt így, hogy gondolta? Reginának hívnak, nem fogok olyan fiúval járni, akinek a testén egy másik, ráadásul egy számomra gyűlölt lány neve van, egy szívvel! De szerintem más sem, hacsak nem őt is így hívják.

Régóta ismerem így sose gondoltam volna, hogy ilyen...nem is tudom hogyan nevezzem.

Nagyon tetszik, szeretnék együtt lenni vele, de így hogyan? A tetoválás egyébként csak akkor látszik ha meztelen, de nem fogom minden együttlét alatt azt bámulni, meg amúgy sem normális dolog.

Nem értem, hogyan fogok ki mindig ilyen deffektes srácokat! :(

21/L

2017. ápr. 17. 20:30
1 2 3
 21/24 Bence_ ***** válasza:

Azért a 0% mert szerintük csak egy út van.

Jelen pillanatban az elfogadás vs birtoklás között a birtoklás vezet.

2017. ápr. 18. 06:38
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ismerősöm van, aki nagyon fiatalon magára tetováltatta az akkori barátnője arcát és nevét. Hát később szétmentek és a következő barátnője nevét is magára akarta varratni.Végül szakítottak, de én pl tuti nem kezdenék ilyennel.Nem a tetkó miatt, hanem mert ilyen a gondolkodása.

Még ha mondjuk van egy férfi,aki a felesége és gyerekei anyja nevét varratta magára, ott még azt mondom ok, nyilván tartósabb és komolyabb kapcsolat volt, nem gondolta, hogy véget fog érni.Meg ott tényleg az élete része volt.

De amikor csak ilyen kis tinikapcsolat nevét varratja magára az igenis gáz és buta, nem gondolkodó emberre vall szerintem.

Ha meg már így alakult, akkor legalább gondolkodna azon, hogy lefedeti valahogy..De ez sem.

Én sem kezdenék vele.

2017. ápr. 18. 09:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Aki ennyire nyomi hogy ilyet tetováltat magára az engem nem igazán érdekelne. Józan paraszti ésszel senki nem csináltat ilyet. Felejtős az emberke...
2017. ápr. 18. 11:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem érthető, hogy zavar. Én egy olyan emberrel randiztam régebben, aki olyan medált hordott, ami az exe kezdőbetűje volt. Ő sem szedte le, mert hogy: "emlékbe kapta". Én nem szeretem az aranyékszereket, bár gondoltam rá, hogy megajándékozom egy medállal, ami meg az én nevem kezdőbetűje, de fölösleges túllicitálásnak, versengésnek éreztem volna. Pedig itt még nem is tetoválásról volt szó, hanem egy medálról, amit bármikor le lehetett volna venni. Én egyszerűen nem tudtam lefeküdni vele úgy, hogy a nyakában lóg ez. Abszolút megértem a kérdezőt, főleg úgy, hogy a férfi kijelentette, hogy ez a kedvenc tetoválása.
2017. ápr. 18. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!