Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elnyomni magamban hogy kisbabára illetve házasságra vágyok? 22N
Egyre több ismerősömnek született kisbabája, vagy éppen most várják. (Velem egyidősek, és nálam fiatalabbak is) Mióta véget ért az első kapcsolatom (első nagy szerelem) azóta hiába ismerkedek, nem jön az az érzés mint az első barátomnál volt..
Viszont egy ideje nagyon vágyok egy kisbabára, illetve eljegyzésre, és arra hogy boldog legyek. Nyilván ez egy ideig lehetetlen, mivel nincsen jelenleg kapcsolatom. Ezért szeretném elnyomni magamban ezeket az érzéseket, mert egyre szomorúbb vagyok...
Szerintetek hogyan lehetne kiverni ezt a fejemből?
Tudom, hogy van még időm. Plusz nem a szüleimnek akarok szülni, mármint úgy értem hogy ez igaz hogy nem lenne annyi pénzem hogy normálisan biztosíthatnék a gyerekemnek bármit. A szüleimtől pedig sosem kérnék ilyenre pénzt...
Nyilván kell egy olyan férfi akivel évekig együtt lehetek, komolyan gondolja velem és együtt képzeljük el a jövőt. Ettől jelenleg nagyon nagyon messze állok.
Köszönöm a válaszokat!
Egy pillanatig azt hittem én írtam ki ezt a kérdés, csak az nem stimmel, hogy nekem van kapcsolatom.
De így is csak álmodozhatok eljegyzésről, házasságról, kisbabáról, mert a barátom (25) még fiatalnak érzi magát és amúgy is csak 1,5 éve vagyunk együtt.
Amikor nagyon rám tör ez az érzés én próbálok arra gondolni, hogy még 22 éves vagyok, előttem az egész élet.Ezek a dolog nagyon megváltoztatják az ember életét, főleg egy kisbaba és még rengeteg időm van legalább teljesen felkészülni rá.:)
Szerintem sem kell elnyomni, de tudd helyén kezelni.
A gyerek sem hoz automatikusan boldogságot az életedbe (nekem is van, imádom, de nem felel a boldogságomért. Fordítva már annál inkább!)
De az eljegyzésre és a házasságra ez még inkább érvényes! Nem mondom, hogy csak egy darab papír. Viszont nagyon sok nő esik abba a hibába, hogy belegárgyul, hogy ő menyasszony akar lenni! Az első pasira ráakaszkodik, kierőlteti az eljegyzést, szervezi az esküvőt. Aztán a nászéjszaka után felkel, és rájön, h hogy semmi se változik, viszont nem biztos benne, hogy ilyen férj mellett le tud élni egy életet. Sokan ilyenkor ugranak a gyerekvállalásba, aztán jön a válás.
Röviden: a megfelelő férfi a fontos, akivel egy életre tervezhetsz, akit a hibáival együtt szeretsz, és akivel gyereket érdemes a világra hozni! Vele te is úgy érzed majd, hogy akkor is együtt maradtok, ha nincs esküvő, mert az csak egy papír.
Akivel nem maradsz együtt, ha x éven belül nem vesz el, az nem a megfelelő partner. Ő csak egy kellék, hogy teljesüljön a fehér ruhás álom.
A megfelelő partnerrel babát se azért akarsz, hogy boldogok legyetek. Boldogok lesztek, és úgy érzitek, hogy egy ekkora kihívást is legyőztök ketten.
Kétszer gondold meg, kivel vágsz ebbe bele!
Az én ismerőseim most sorra válnak, pedig 10 éve mind meg volt győződve, hogy megtalálta az igazit, és örökre együtt maradnak.
Nem kell elnyomni semmifle érzést. A lényeg, hogy ne ez határozza meg az életedet és a párválasztásodat. Ha rágörcsölsz a témára, akkor jó esélyed van rá, hogy nem leszel sikeres a munkádban és a kapcsolataidban, mert boldogtalan/szorongó leszel, aki "siet", hogy elérje a célját.
De a legfontosabb: ne apajelöltet keress, hanem társat. Bőven ráérsz még a gyerekkel, de ha "apát" keresel, annak rossz vége lehet.
És jól írta itt valaki: addig nem vagy alkalmas az anyaságra és egy kapcsolatra, amíg nem vagy egyedül is boldog.
Nem ez határozza meg az életem, csak mostanában sokszor eszembe jut.
Nyilván nem apajelöltet keresek, mert azzal is tisztában vagyok hogy a velem egykorú férfiak nem akarnak még családot, és senkire nem erőltetném ezt rá mert ez nem így megy. Szeretnék újra szerelmes lenni, és idővel hátha összejön a dolog.
Annyira jó aki saját tapasztalatot ír.:) Köszönöm! Mentek a zöldek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!