Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik "Az Igazi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik "Az Igazi"?

Figyelt kérdés

34 éves férfi vagyok, teljesen átlagosnak mondanám magamat, kamasz korom óta voltak barátnőim, komoly kapcsolatok, egyéjszakás kalandok, stb.

Pár hónapja megismerkedtem egy 27 éves nővel, pár hét után össze is jöttünk, azóta együtt vagyunk.

Amiért a kérdést kiírtam, az az hogy vele minden más, mint ami eddig volt. Abszolút pozitív értelemben, úgy érzem, hogy Ő "Az Igazi". Ilyet még senki iránt sem éreztem és eddig nem hittem benne.

2017. ápr. 15. 14:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Majd elmúlik. A világ legjobb nőjét is unja valaki.

Szerelmes lettél, most van a rózsaszín köd fázis, aztán majd jönnek a szürke hétköznapok.

2017. ápr. 15. 16:06
 12/19 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, hogy a negatív kommentelőknek savanyú a szőlő, ezért inkább csak sajnálni tudom őket, mint komolyan venni.

Többször voltam szerelmes életemben, tudom milyen az a rózsaszín köd, de ez más. Igazából talán még nem is vagyok szerelmes, csak egyszerűen úgy érzem, hogy ő az, akire mindig is vágytam.

Vele minden olyan könnyen megy, a beszélgetések (nincsenek tabu témák), a poénok, a közös hobbik, a szex, a hétköznapok (nincsenek veszekedések, max. nézeteltérések és véleménykülönbségek). Vele lehet tervezni, közös céljaink vannak, stb.

Egyébként az a pár hónap már lassan félév.

2017. ápr. 15. 16:07
 13/19 anonim ***** válasza:

#12 Igen, ezt nevezik rózsaszín ködnek. De ez csak szimpla kémia :)

Nem savanyú a szőlő, sokszor voltam ilyen helyzetben, mindig az éppen aktuális a kivételes, akivel minden tökéletes, legfeljebb apró hibái vannak, már hallom a harangokat, látom magunkat 5-10-30 év múlva is teljes egyetértésben...

Aztán megismered rendesen, azt az oldalát is, amit ennyi idő alatt nem lehet.

2017. ápr. 15. 16:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem eleve teljesen felesleges volt kiírnod a kérdésed, mivel csak te tudod, hogy milyen a kapcsolatod, mit érzel, és itt kaphatsz hideget és meleget is. Amire szerintem nincs szükséged.

A te életed, néhány válasz mit fog befolyásolni ezen? Ráadásul itt csak hergelni lehet a dolgokat. Aki boldog, az úgyis csak a pozitívat fogja neked mondani. Aki meg boldogtalan és megkeseredett az meg úgyis csak azt akarja, hogy te is olyan legyél, te is azt érezd.

34 évesen szerintem nem itt kéne azt megkérdezni, hogy létezik-e igazi, hanem úgy kell alakítanod és tenned a kapcsolatodat, hogy az tényleg az IGAZI legyen. Minden csakis rajtatok múlik, máson nem.

3. válaszoló vagyok

2017. ápr. 15. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:
9%
Többször voltál szerelmes, vagy is egyszer sem. 34 évesen, úgy írsz róla, mint a 17-19 évesek:)
2017. ápr. 15. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:
1es te kis troll 😂😂😂 szakadok
2017. ápr. 15. 18:31
 17/19 anonim ***** válasza:
22%

Persze, hogy létezik. (Nagy Számok Törvénye.)

Minden zsáknak megvan a maga foltja.

2017. ápr. 16. 02:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem létezik, Kérdező. Amit most átélsz, az csak a rózsaszín köd effektus. Sajna-bajna ez nem fog örökké tartani, de előbb vagy utóbb magad is rájössz majd. Fél év az még semmi, lópikula.

Ez az "igazizás" kb. ugyanolyan pullszöveg mint a "nem működik a kémia". De még ha tegyük fel létezik is, mire megy az az illető, akinek az "igazija" mondjuk Dél-Kóreában lakik? Majd magánrepülővel jár hozzá randizni?

A negatív kommentelők megírták az igazat, te meg leoltod őket hogy biztos savanyú a szőlő és szánod őket. Röhej a köbön. Mit vártál, hogy majd mindenki bősz egyetértésben bólogatni fog neked, vagy mi!? Mert ha igen, akkor minek írod ki a kérdést? Építs ki egy visszhangkamrát, ne félj, senki nem fog ellentmondani.

Kérdezőt ám miért nem lehet ám lepontozni? Most úgy rányomnék pár tucat piros kezet, megérdemli.

2017. jún. 13. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszadónak van igaza: nem létezik.

A "rózsaszín köd effektus" pedig iszonyú káros, el kell kerülni. Úgy amblokk az egész szerelmet el kell kerülni, mert csak bajt és szenvedést hoz. Még ha létezne is az Igazi, ha pont te nem jössz be neki, akkor beszptad.

A kérdezőt én is lepontoznám amúgy.

2019. szept. 22. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!