Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, hogy folytassam vagy pedig zájam le ami történt?

Figyelt kérdés

20/L vagok. Nehezen engedek magamhoz közrk barkit is. Éppenséggel egyedülállò vagyok. Nem rég lett vége egy kapcsolatomnak, amit nem igazan mondhatok párkapcdokatnak hiszen konkrét testi kapcdolatunk nem volt az illetővel. Rosszul működött. Szétmentünk de hiányzott nagyon.

Közben elkezdtem ismerkedni egy randi appon hiszen ajánlották, hogy sokat segít kiheverni ezt a kapcsolatot. Ott 1sráccal dumáltam de nem találkoztunk. A munkahelyemen megismerkedtem egy sráccal (nem egy helyen dolgozunk). Bejövök neki mert pròbálta keresni a társaságom. Jòfej és kedves velem és parnapja elkezdtünk neten is beszélgetni, viszont nem pont az esetem. (Pl. magas és vékony a srác én pedig alacsony vagyok és nőies alkatù.) Valamint messze is lakik tőlem. Szòval sok minden mond ellent. Viszont mikor sétákzunk egyet munka után jòk éreztem magam és megnevettetet, csak ùgy szaladt az idő. Viszont nehezen tudom elképzelni hogy vala.i komolyabb legyen idővel.

2017. ápr. 12. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2017. ápr. 12. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne görcsölj rá, csak érezd jól magad, aztán majd alakul.
2017. ápr. 12. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy folytasd azzal a munkahelyi sráccal!

Magas? Hát majd lehajol, vagy te állsz a járdán, ő meg az úttesten. Vagy te állsz, ő meg ül a padon. :)

2017. ápr. 12. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Haat szerintem meg korai ilyenen gondolkozni,hogy lezard vagy ne..hisz meg szinte el se kezdodott...

Szerintem erezd jo magad vele...sodrodj...aztan idovel majd kiderul,es Te magad is megtudod valaszolni a kerdesed :)

2017. ápr. 13. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!