Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnak a 30 éves hapsik a húspiacon?
A kérdéses férfi:
Külső: 183/67, vékony/szálkás, szürke szem, középhosszú barna haj, rövid szakáll.
Belső: A rövidség kedvéért a rák horoszkóp tulajdonságai többé kevésbé betakarják. + közvetlen, szeret lovagias lenni, régimódi, csak lelki okok miatt panaszkodik
Rossz tulajdonságok: napi 5 szál cigi/3 káve, apró feladatok tekintetében "lusta" (teli mosogatót hajlandó mosogatni és hasonlók), éves alkohol adag 24 doboz sör (alkalmanként max 1 liter)
Anyagi helyzet: Tehermentes ház(külvárosi)/autó, fizetés juttatásokkal együtt ~ 235k
Végzettség: érettségi, 3 év történelemtanári képzés amit nem fog befejezni
Prioritások: hosszútávú párkapcsolat monogám alapokon, család
Egy ilyen fazon reálisan milyen párt találhat magának, ha találhat ? Ha van időtök, írjátok hasonlóan ahogy felsoroltam. Mindkét nem véleménye érdekel. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Szerintem jó paraméterek egyedül a cigi az viszont számomra igénytelenség.
Amúgy biztos akad a te köreidben hasonló lány főleg ha te tényleg komolyan gondolkozol.
Azt tudom, hogy lehet mert volt már három, de négy éve annak és itt nézelődve úgy látom nagyon "le vagyunk árazva" mostanában ezért érdekelne milyen nőknél volna érdemes kb próbálkoznom korra, termetre beállítottságra. Vagyok kb. fél éve társkeresőn is, de válaszokat nem igazán kaptam. Egy egyéjszakást sikerült összehoznom "sajnos" (tartósnak terveztem :/).
A cigit természetesen le fogom rakni de még ugye szívom, így marad a felsorolásban. Köszönöm az eddigieket, írjatok minél többet.
30 évesen nekem nem lenne pálya egy csak érettségis pasi,akinek se szakmája,se diplomája.Csak érettségivel sok lehetősége nincsen elhelyezkedni.Meg ha egy alapdiplomát se tud befejezni úgy,hogy nincs is szakmája,az nekem szellemileg igénytelen.
Egy ilyen szinten piás,bagós,lusta fazon nekem amúgy se pálya,úgy,hogy már itt el van kaszálva.Esetleg valami nagyon egyszerű családból jövő nőnél lehet befutó,aki már egy érettségizett emberre is felnéz,legyen az akármilyen piás meg bagós meg lusta,de egy szellemileg és fizikailag is igényes nő hótrittig,hogy kosarat fog adni.
Stephen King lediplomázott fiatalon angoltanárként,de mivel nem veszett el bennem semennyi szociális munkás,biztos nem kellett volna nekem semmi pénzért egy olyan drogos,alkoholista "művész",amilyen volt,pedig imádom a műveit.Kivéve a 2009 utániakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!