Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb pasik miért merészebbek?
Sokszor bepróbálkoznak nálam 60-50 éves bácsik.Neten is,élőben is. De miért? Úgyis tudják hogy nincs esélyük.
20/L
Egyáltalán nem vagyok gazdag, mégis volt már dolgom korodbeli lányokkal. Nem nézek ki bácsinak, pedig 50 fölött járok.
Az eredeti kérdésedre pedig: mostanra már megtanultam, hogy ne érdekeljen mások véleménye. Nem vagyok depresszióra hajlamos, nem fogok összeomlani, ha valakinek nem én kellek. Majd jön a következő.
Utolsó 2 nem értitek.
Mondom hogy egy lánynak kelljen egy 50-60 éves pasi.
Annak 2feltétele van: 1.)Gazdag. 2.)Jól néz ki.
Mit nem lehet azon megérteni hogy 40év nem kevés?? 10-20 év még visítva belefér,de 30-40év rengeteg... Én kérek elnézést hogy nem jön be egy 50 vagy 60éves ember. A színészeket NE keverjük ide,ők gazdagok,és jóképűek.Persze hogy nekik sikerük van.
2-es,mégis hofy függ össze a tanultság azzal,hogy ki mit talál vonzónak??Mert azt,hogy egy 20-23 éves férfi vonzóbb,szebb,feszesebb testű egy 40-50 évesnél ugyanúgy látja egy takarítónő is,mint egy jogász...
Így kellene hangoznia a hozzászólásodnak:"Én 38 évesen próbálkozom 20-on éveseknék és nem reménytelen.Legalábbis igénytelen nők esetében nem.Vagy csúnyákéban,akik nem találnak jobbat és félnek,hogy egyedül maradnak".
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!