Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb pasik miért merésze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb pasik miért merészebbek?

Figyelt kérdés

Sokszor bepróbálkoznak nálam 60-50 éves bácsik.Neten is,élőben is. De miért? Úgyis tudják hogy nincs esélyük.

20/L

2017. ápr. 11. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok gazdag, mégis volt már dolgom korodbeli lányokkal. Nem nézek ki bácsinak, pedig 50 fölött járok.

Az eredeti kérdésedre pedig: mostanra már megtanultam, hogy ne érdekeljen mások véleménye. Nem vagyok depresszióra hajlamos, nem fogok összeomlani, ha valakinek nem én kellek. Majd jön a következő.

2017. ápr. 12. 09:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó 2 nem értitek.

Mondom hogy egy lánynak kelljen egy 50-60 éves pasi.

Annak 2feltétele van: 1.)Gazdag. 2.)Jól néz ki.

Mit nem lehet azon megérteni hogy 40év nem kevés?? 10-20 év még visítva belefér,de 30-40év rengeteg... Én kérek elnézést hogy nem jön be egy 50 vagy 60éves ember. A színészeket NE keverjük ide,ők gazdagok,és jóképűek.Persze hogy nekik sikerük van.

2017. ápr. 12. 11:50
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Hármas vagyok és már 60 éves. Nagyon tévedsz. Nem kell jóképű, pénzes pasinak lenni. 50 és 60 év közötti, tíz évemben, volt 18-22 éves lány 4. Most is van olyan 5 ismerős, ahol 50 feletti a pasi és 20-23 a nő. Egyiknél sem dominál a pénz. Az egy másik dolog, hogy egyik lány sem az örök párkapcsolatban gondolkodik még. Csalódtak a korosztályukban és ez egy kitérő nekik. Családot, gyereket szeretnének, közelítenek majd a korosztályukhoz.
2017. ápr. 12. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:
10%

2-es,mégis hofy függ össze a tanultság azzal,hogy ki mit talál vonzónak??Mert azt,hogy egy 20-23 éves férfi vonzóbb,szebb,feszesebb testű egy 40-50 évesnél ugyanúgy látja egy takarítónő is,mint egy jogász...

Így kellene hangoznia a hozzászólásodnak:"Én 38 évesen próbálkozom 20-on éveseknék és nem reménytelen.Legalábbis igénytelen nők esetében nem.Vagy csúnyákéban,akik nem találnak jobbat és félnek,hogy egyedül maradnak".

20/L

2017. ápr. 12. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!