Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a szeretkezés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szeretkezés egy nálunk jóval idősebb emberrel?

Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 22:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Erre sajnos nem tudok választ adni. Engem pont az ellenkezője érdekelne :-/ De azt hiszem ha egy idősebb férfiról van szó, akkor szerintem sokkal figyelmesebb :-) Ha egy idősebb nőről, akkor talán nagyobb az étvágya :-D De ez csak az én véleményem.
2017. márc. 27. 22:29
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Ha most magát az aktust nézzük csak technikailag akkor erősen kor függő. Ha te vagy 16 ő meg 36, akkor talán ő lesz kevésbé elégedett veled technikailag, mert te még gyerek vagy, épp csak tudod mit fogj vagy dugj hová ő viszont már túl van egy-két bűvész mutatványon jobb esetben. Ha te 30 valamennyi vagy ő meg 60 valamennyi, akkor pedig valószínűleg ő nem lesz már annyira virgonc, mint amit esetleg te igényelnél.

De ha valóban szeretkezésről van szó (szerelmen alapuló együttléten), akkor valószínűleg édes mindegy. Ha szeretitek egymást akkor úgyis figyeltek arra, hogy a másiknak is jó legyen és nem vártok el a másiktól oylat,a mi korából adódóan még nem természetes neki.

2017. márc. 27. 22:30
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
Azt se tudom milyen emberrel. Eddig csak ilyen műanyagokkal volt "szerencsém".
2017. márc. 27. 22:31
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
2017. márc. 27. 22:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Idősebb férfiről lenne szó.
2017. márc. 27. 22:33
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Voltam együtt egy nálam 20 évvel idősebb emberrel. ott mondogatta hogy ő mekkora kan meg ő nagy hódító. Nem vakított nagyot, sőt, korán elélvezett és úgy távozott, mintha a világ legkirályabb csávója lett volna. :D

Félreértés ne essék, tetszett nekem a pasi. Húztam én is az agyát rendesen. :) Csak egy éjszaka volt, mai napig beszélünk néha.

2017. márc. 27. 22:39
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
Ha kedvenc menüd a szottyadt tojás, akkor jó.
2017. márc. 27. 22:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Moonlight!

Te sem maradsz örökké 20 éves! :-DDD

2017. márc. 27. 22:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 -A 7-es csak egy új receptet akart megosztani,csak rossz kategóriába írta...:)
2017. márc. 27. 23:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez jó! :-D
2017. márc. 27. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!