Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szeretkezés egy nálunk jóval idősebb emberrel?
Ha most magát az aktust nézzük csak technikailag akkor erősen kor függő. Ha te vagy 16 ő meg 36, akkor talán ő lesz kevésbé elégedett veled technikailag, mert te még gyerek vagy, épp csak tudod mit fogj vagy dugj hová ő viszont már túl van egy-két bűvész mutatványon jobb esetben. Ha te 30 valamennyi vagy ő meg 60 valamennyi, akkor pedig valószínűleg ő nem lesz már annyira virgonc, mint amit esetleg te igényelnél.
De ha valóban szeretkezésről van szó (szerelmen alapuló együttléten), akkor valószínűleg édes mindegy. Ha szeretitek egymást akkor úgyis figyeltek arra, hogy a másiknak is jó legyen és nem vártok el a másiktól oylat,a mi korából adódóan még nem természetes neki.
Voltam együtt egy nálam 20 évvel idősebb emberrel. ott mondogatta hogy ő mekkora kan meg ő nagy hódító. Nem vakított nagyot, sőt, korán elélvezett és úgy távozott, mintha a világ legkirályabb csávója lett volna. :D
Félreértés ne essék, tetszett nekem a pasi. Húztam én is az agyát rendesen. :) Csak egy éjszaka volt, mai napig beszélünk néha.
Moonlight!
Te sem maradsz örökké 20 éves! :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!