Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a szeretkezés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szeretkezés egy nálunk jóval idősebb emberrel?

Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

En 25 vagyok,a pàrom 50en.

Jo vele a szex. Érzéki,odaado,figyelmes. Egyàltalàn nem megy el hamar. Sokszor 3szor 4szer is elélvezek.

Szép formàs a pénisze.

N25

2017. márc. 27. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves #11-es!

Nincs egy barátnőd, aki hasonlóra vágyik? Bár nekem még pár év hiányzik az 50-hez, de hátha...!? :-)

2017. márc. 27. 23:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem nagyon vannak baràtnôim,ha tudok valakit îrok. :)

Àm imàdom a pàrom és ôis engem.

2017. márc. 27. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon jó hallani!

Ismerős vagy kolléganő is lehet! ;-)

2017. márc. 27. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:

1es. Akkor vágj bele, kérdezd ki a partnered, majd számolj be a tapasztalatairól ;D

30/f

2017. márc. 27. 23:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Minden élvezeti dolog ember és nem korfüggő.

Amiben más lesz a kora miatt, az a látvány, amit nyújt. Egy 35 évesnek más állagú a bőre, az erek mások a testén, jobban látszanak. Esetleg őszül. Az izmok sem korfüggőek, de a bőr igen.

Minden más attól függ, mennyire fitt, mennyit tanult a tapasztalataiból.

Én voltam már olyan pasival, aki 10 évvel idősebb volt nálam, de szűz volt. Olyannal is, aki 50el több emberrel volt, mint én, és borzasztó élményt nyújtott, pedig kifejezetten beharangozta magát, hogy micsoda ász..

2017. márc. 28. 08:46
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Nagy eséllyel sokkal jobb a technikája sok téren (ujjazás, orál, csábítás), ami érthető, mert nem mindegy, hogy az ember 500szor nyalt már puncit vagy csak 50szer.

Nagy eséllyel, ami nem garantált, mert vannak olyan pasik akik egész életükben nem változtatnak a "jól bevált dolgokon", még akkor sem ha rossz.

De ez szerintem észrevehető amikor az idős bókol már neked, akkor érezhető, hogy mennyire kifinomult a bókolása, hogy már sokszor csinálta e és tudja mit csinál.

Ami esélyesen rosszabb, az az állóképesség (nem garantált), viszont lehet sokkal jobban tudják kontrollálni magukat és emiatt lehet tovább bírják.

Ezután már tényleg csak az a kérdés, hogy mennyire tudsz felizgulni rá. Mert lehet a legjobb szerető, ha nem gerjedsz be rá.

Én amit inkább drasztikusabb különbségnek látok az az, hogy az idősebb pasik tudják mit akarnak pontosan csinálni, hogyan fognak nekiállni, hogyan vetik be a tuti technikájukat, viszont nem igazán változtatnak a stílusukon, ha az neked nem tetszik. A fiatalabbak formázhatóbbak, néha jobban reagálnak a lány változásaira, kipróbálnak sok mindent szívesen és inkább ösztönből cselekednek. Ez nem vonatkozik mindenkire, de azért sok mindenkire igen.

Te eldöntheted, hogy mi a jobb.

Azt se felejtsd, hogy mindegy hány éves az illető, ha kevés tapasztalata volt eddig, ha nem próbált soha jobb és jobb lenni az ágyban, ha begyepesedett szex terén, akkor tök mindegy!

2017. márc. 28. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!