Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan? Nem tudom hogy legyen
El vagy tévedve :)
Ő a Pasi várd az ő kezdeményezését :)
Legyen benned (Női?) tartás
Hány éves vagy? 15?
22F
2010. máj. 13. 13:37
Szia! Te eddig hol élted az életedet? Csak msn-en? Soha nem találkoztál emberekkel? Nem bántásból kérdezem, teljesen komolyan. Mert ilyen kérdést még nem hallottam senkitől...hogyhogy mit kell tenni találkozáskor? Azt, amit mindenkivel: beszélgetni, nevetgélni, élvezni egymás társaságát. Nincs ebben semmi különös. Máskor pedig fordítva csináljátok azért. Először találkozás, aztán "járunk". Így van értelme, msn max nagyon felületes ismerkedésre, valamint kapcsolattartásra való. Ha sokáig csak ott szerzed a "barátaidat" illetve "szerelmeidet", akkor egy idő után nagyon meg fogsz lepődni, hogy a való élet igazából milyen...szomorú lenne, ha ez történne Veled...
2010. máj. 13. 13:38
Előző vagyok, nagy elképedésemben elfelejtettem válszolni a kérdésedre. Nagyon egyszerű a megoldás: "Volna kedved találkozni velem?" Ha a válasz igen, akkor már csak az időpont és a hely megbeszélése van hátra:)
2010. máj. 13. 13:42
de ha már eleve van kedve járni veled, akkor miért nem beszéltek meg egy randit? elmehettek moziba, vagy koncertre, vagy akárhova. aztán utána kis séta, beszélgetés, ölelés, kézfogás, csók, tudod te, hogy megy ez, csak belőlünk akarsz hülyét csinálni. :)
2010. máj. 13. 13:47
Első vagyok
Végig gondolva a dolgot az lehet a gondja hogy elvileg már kiderült hogy járnának - szóval azt nemtudja a kiscsak hogy smacival kezdődjön e a tali vagy nem.
De a válasz mindenféleképpen nem.
Első randin soha -
22F
2010. máj. 13. 13:57
Szerintem is kicsit el vagy tévedve.. várd meg ameddig ő híve el..
amúgy is elég gáz ez az MSN-enen járunk kapcsolat :S
alapból elba*ztad szerintem már nem kellett volna így konkrétan rákérdez :)
inkább keress mást, akivel ÉLŐBE TALÁLKOZTOK és nem pedig virtuálisan..
2010. máj. 13. 14:29
7/11 A kérdező kommentje:
15/L És igazából nem akarlak titeket hülyíteni komolyan.
És aki rendes választ adott köszi!
én csak vicceltem, mikor írtam, h belőlünk akarsz hülyét csinálni. :)
azt mondom,h te pontosan tudod, hogy megy ez. hát kezdj bele :)
2010. máj. 14. 00:08
9/11 A kérdező kommentje:
én nem tudnák elképzelni egy ´netes´kapcsolatot valakivel...nekem hiányozna, h megoleljem, megcsókoljam és oda bújjak hozzá, de sok embernek ez jó.. van pár oszt.társnom, akiknek ez így jó... de hát nem tudom.. én a helyedbe megkérdezném azt a talit... de mondjuk kicsit gáz, h mindent neked kell csinálni, te keresed meg neten, te kérdezel rá mindenre..biztos komolyan vesz téged ez a fiú? 16/L
2010. máj. 17. 13:10
Kapcsolódó kérdések: