Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netszerelem. Mi legyen? Mit tegyek/engedjek?
Lassan két éve ismerek egy férfit, de eddig még sose találkoztunk, de én szeretem Őt. Most fog jönni meglátogatni a városba, ahol tanulok, és itt is tölt néhány napot. Hotelben lesz és úgy tervezi, hogy én is vele leszek és együtt töltjük az éjszakát. Szeretem Őt (engem nem érdekel a külseje, csak a lelke és nem érdekel, hogy ki mit gondol). Ha engedek a vágyaimnak, az baj? vagy fogjam magam vissza és ne töltsem vele az éjszakát? Egy részem nagyon vágyik rá, a másik viszont nem. Mit tegyek? még szűz vagyok, és sok bennem a korlát, nem tudom elengedni magam, sokan mondják, hogy túl komoly vagyok. Te mit tennél?
köszönöm az ÉRTELMES válaszokat, és légyszi ne szidjatok le, már eleget kaptam.
jaj és 19/L
Hát ha 1000%-ig biztos vagy benne, hogy valóban az, akinek mondja magát, akkor menj bele. Szerintem, ha jól sül el, életed egyik legnagyobb élménye lesz.
De azért érhetnek meglepetések, erre készülj fel.
De sok szerencsét! ;)
Nem gondolná azt szerintem. Mert ha az lennél, akkor már megtetted volna. Szerintem két év alatt már ez aktuális, ha tényleg akarjátok egymást. =)
Azzal meg ne törődj, hogy mások mit mondanak. Az emberek hülyék. Komolyan. ;)
sose találkoztatok, már mégis hogy kívánnád? megérzed a szagát és egyből elszáll minden vélt vonzalom. ezt nem rossz indulatbol irom, csak kicsit lesarkítottam. komolyan hogy hiheti valaki hogy neten "ismert" személy neki élőben is tuti be fog jönni?
nagyon jó esélyed van rá hogy rohadtnagyot csalódj. jobb ha felkészülsz rá hogy a valóság MINDIG más, mint amit neten megismerhetsz valakiből. MINDIG!!... az lehet hogy élőben is bejön az aki neten, de hogy nemugyanazér az biztos, neten mindenki más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!