Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpatikus nektek egy ilyen lány? Vélemény?
szereti az állatokat, természetet. védi is őket ( több állatjogi és környezetvédő szervezet tagja/aktivista).
háborúellenes, pacifista.
úgy gondolja, hogy mindenki egyenlőnek/szabadnak születik, de ha valaki másokat bánt ( testileg v. lelkileg) azokat az embereket gyűlöli.
elítéli a politikát, egyáltalán nem foglalkozik vele.
érzékeny és érzelmes nagyon.
Szeret másokon segíteni.
Ezek mellett egyetemre jár (gyógyszerésznek tanul)
Nem.
Olyan, mintha csak a saját véleménye érdekelné.Együgyü.Mi a fenét kell elítélni a politikán?
Szeret segíteni az embereken? Aha, persze és gyűlöli azt aki "rosszat" Tesz.Nem is tudja az okokat, az adott embet világmeglátását, de elítéli.Gratulálok.
Borzalmas nőszemély vagy.
Nem szimpatikus, mert egy ilyen ember buta. Ha ennyi jogi szervezet tagja és ennyire érdeklik a háborúk, szociális dolgok, akkor érdekli a politika is, mivel ez is a politika része. Ha még ezzel sincs tisztában, akkor felszínes és tájékozatlanabb annál, mint aminek előadja magát. Pacifistaként, valószínűleg bizonyos városokban/városrészekben sem járt még, de biztos megmondja a tutit annak, aki ott él és naponta él át olyat, amiről neki fogalma sincs.
Nem szeretem a burokban élő embereket.
Amennyiben ez nem szélsőséges, akkor ok. Kérdés persze hogy ha ezek Ennyire fontosak neki, akkor miért "mérgek" gyártását tanulja, miért nem valami környezetvédelmet, vagy szociológiát?
Másrészt viszont nem árt a világ aktuális helyzetével tisztában lenni -értsd legalább valamennyire ismerni a politikai helyzetet- illetve ha valaki azon is sírógörcsöt kap, hogy kirántod a gombát, mert a panirban "csirkemenstruáció" (tojás) van, akkor túl sok pasi nem fog mellette maradni, legfeljebb aki hasonlóan gondolkodik...
Nem szimpatikus. Nagy pacifista és az egyenlőséget hangoztatja, de elmondása szerint simán belefér, hogy "elítél", "gyűlöl".
Hogy lehet társadalmi ügy mellett kiállni, ha a politikával nem foglalkozik valaki? Ez sem rokonszenves nekem. A leírás egy szűklátókörű, véleményét alátámasztani nem tudó, de az azt ellenzőket lehurrogó ember (vagy önkereső kamasz) képét festi le előttem.
kizárt hogy egy ilyen extra liberális grínpíszes csajjal szóba állnék.
messziről kerülni szoktam az ilyeneket.
és hogy miért?
mert az értékrendjük ellentétes a normálissal, nekik egy állat élete az ember felett áll, nekem ez bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!