Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajnali kérdés. Lejárt a csajom garanciája. Érdemesebb javíttatni, vagy cseréljem újra?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 04:46
1/22 anonim válasza:
ez jó XD sztem cseréld le újra, főleg ha amde in china volt a csaj :D
3/22 anonim válasza:
Sztem cseréld újra, mert a csajoknak mindig drága a javittatása és nem éri meg.
4/22 anonim válasza:
Köss rá cascot újra. Egy plasztikai sebész általi generál megéri, még néhány évig olyan lehet, mintha új lenne. Lopás ellen véd a casco, azért fontos, nehogy a felújított nőt lenyúlja már valaki.
5/22 anonim válasza:
Ha nincs nagy baja, ess neki ragasztószalaggal meg WD40-nel. Ha azzal nem javítható, akkor a szervizben is sokat fognak érte kérni, úgyhogy inkább cseréld le.
6/22 anonim válasza:
Én a javíttatásra szavazok...:)
7/22 anonim válasza:
Cseréld le a g.cibe. Csak a pénzt viszi garancia után.
8/22 anonim válasza:
Simán javíttatnám. Lejárt garanciával nem kell szakszervízeb vinni, olcsóbb a karbantartás ezáltal. Aztán kell számolni azzal is, hogy az új barátnőnek sokkal nagyobb az értékvesztése az első időben, a használt barátnő relatíve értékállóbb
9/22 anonim válasza:
Mindenképpen cseréld le, de a régit el ne felejtsd levinni a szelektívbe, mert óvni kell a környezetet.
10/22 anonim válasza:
Legjobb motor a pina: saját olajzása van ,minden honapban csinál magán olajcserét és minden dugatyu jo bele!
Tehát ha nem tul kopott tartsd meg :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!