Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát (élet) -ügy! Butaságot (és gázos) dolgot mondtam még 3. os koromban. Még mindig rajtam csattan az ostor miatta. Mit tehetek?
3.os koromban azt mondtam, hogy zsidó vagyok...:( NEM, NEM VAGYOK AZ! Csak akkor még nem értettem ezt a vallásos dolgot és miután rájöttem, hogy hülyeséget mondtam, már belementem a hazugságba és folytattam, mert 3.osan nem akartam bevallani, hogy tévedtem, mert féltem, hogy cikiznének miatta. Mert 3.osan még az tűnt cikibb dolognak. Igazából nem vagyok vallásos.
Már elmentem gimibe, de egy osztálytársam, aki ennek a dolognak anno szem és fültanúja volt, jött velem. Azóta bármikor felhangzik a "zsidó" szó órákon vagy bármikor máskor (irodalom, töri stb.)akkor azonnal felemlíti ezt és akkor mindenki rajtam röhög és lenéz. Nagyon zavar, néha sírni is tudnék miatta.
Mit tudnék tenni, hogy ne legyen mindig felhozva?
Sok dolgot kipróbáltam már:
Hátha elfelejti a lány, de már 4 éve történt és még mindig élesen emlékszik mindenre.
Próbáltam nevetségesen venni énis, hogy "na látjátok milyen hülye egy kislány voltam" de ezt is lereagálja ez a lány azzal, hogy "de bármilyen hülye az ember nem mond ilyet" meg ilyenek.
Próbáltam nem is törődni vele, de nem ment...
Mindig én jönnék ki rosszul a dologból, mert ez a lány, aki mindig elmondja "híresebb" nálam, neki hisznek, őt "majmolják", ő bármit tehet nem nézik le miatta, de ha ő lenéz téged valamiért akkor mindenki más is, stb. Nincs benne hiba, nem is volt, amivel visszavághatnék Ilyen ő.
Amugy ezzel a lánnyal jóban vagyok, csak ha ez a téma jön fel, akkor keseríti meg az életem, hiába kérem, hogy álljon le.
Mit tehetnék? Nagyon elegem van már ebből..:'(
Ráadásul jövőre tanulunk ilyenekről, és szinte biztos, hogy akkor is mindig fel fogja hozni a témát.
Mit tegyek?
Köszi nagyon!
13/L
Nem lenne kiközösítve...:S
Nem tudjátok elképzelni mekkora hatalma van...
Szóval nem bosszút szeretnék állni, hanem inkább abban akarok segítséget, hogy mivel állíthatnám le/beszélhetném le.
Bár ez a hashajtó..:D Isteni lenne..:D De kiközösítve nem lenne
szerintem egyedül szülővel lenne jó elmenni hozzá beszélni vele is és az anyjával is...
más ötletem nincs tényleg ne haragudj :(
Hát nemtudom...
Nemakarok olyannak tűnni aki minden lehetőséget elvet, de a szülő sem a legjobb megoldás.
Másnap az egész suliban az menne, hogy én a szüleihez rohantam + ez a zsidós dolog is újra jönne.
Hát szerintem a szülőket inkább hagyd mert utána nem csak azzal szívatna...
Vagy még valami hánytató is karaj lenne :)
Nem hiszem,hogy sokan tisztelnék még azután,hogy az osztályba sugárba hányt mindent :)
de szerintem ne gondolkozz hashajtós hánytatós dolgon mert hol tudnál olyat beszerezni?!
aztán jönne egyből az h te voltál...
majd abbahagyja...
ne haragudjatok... de megyek mert álmos vagyok... hnap tudjátok suli.. és korán kelek vár majd a gimi :D
pápusz<3
Nemtudom, még szerintem mielőtt megtörténne a csattanó hazavitetné magát (nemtudom, hogy milyen előjelei vannak ezeknek)
De hidd el tisztelnék, sőt még sajnálnák is, hogy szegényke, milyen rosszul van, még hányt is. (le merném fogadni, hogy ha velem történne, én ki lennék közösítve és röhögve)
Meg ha kiderülne, hogy én voltam akkor végem
Rendelj vibrátor a címére :D:D:D
vagy valamit a sexshoppból az ő nevére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!