Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barát (élet) -ügy! Butaságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát (élet) -ügy! Butaságot (és gázos) dolgot mondtam még 3. os koromban. Még mindig rajtam csattan az ostor miatta. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

3.os koromban azt mondtam, hogy zsidó vagyok...:( NEM, NEM VAGYOK AZ! Csak akkor még nem értettem ezt a vallásos dolgot és miután rájöttem, hogy hülyeséget mondtam, már belementem a hazugságba és folytattam, mert 3.osan nem akartam bevallani, hogy tévedtem, mert féltem, hogy cikiznének miatta. Mert 3.osan még az tűnt cikibb dolognak. Igazából nem vagyok vallásos.

Már elmentem gimibe, de egy osztálytársam, aki ennek a dolognak anno szem és fültanúja volt, jött velem. Azóta bármikor felhangzik a "zsidó" szó órákon vagy bármikor máskor (irodalom, töri stb.)akkor azonnal felemlíti ezt és akkor mindenki rajtam röhög és lenéz. Nagyon zavar, néha sírni is tudnék miatta.

Mit tudnék tenni, hogy ne legyen mindig felhozva?

Sok dolgot kipróbáltam már:

Hátha elfelejti a lány, de már 4 éve történt és még mindig élesen emlékszik mindenre.

Próbáltam nevetségesen venni énis, hogy "na látjátok milyen hülye egy kislány voltam" de ezt is lereagálja ez a lány azzal, hogy "de bármilyen hülye az ember nem mond ilyet" meg ilyenek.

Próbáltam nem is törődni vele, de nem ment...

Mindig én jönnék ki rosszul a dologból, mert ez a lány, aki mindig elmondja "híresebb" nálam, neki hisznek, őt "majmolják", ő bármit tehet nem nézik le miatta, de ha ő lenéz téged valamiért akkor mindenki más is, stb. Nincs benne hiba, nem is volt, amivel visszavághatnék Ilyen ő.

Amugy ezzel a lánnyal jóban vagyok, csak ha ez a téma jön fel, akkor keseríti meg az életem, hiába kérem, hogy álljon le.

Mit tehetnék? Nagyon elegem van már ebből..:'(

Ráadásul jövőre tanulunk ilyenekről, és szinte biztos, hogy akkor is mindig fel fogja hozni a témát.

Mit tegyek?

Köszi nagyon!

13/L

2010. máj. 12. 22:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

XD teremts kellemetlen helyzetet a bunkó csajnak XD

fogalmam sincs,hogyan legyél kreatív :)

(a zsidózással leálltam)

2010. máj. 12. 22:22
 12/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm aki megvéd:D Néha nagyon jól tud esni az embernek ;)

Amúgy nincs olyan dolog, ez a lány egyszerűen tökéletes...

13/35 anonim ***** válasza:
még mindig kislány vagy :)
 14/35 anonim ***** válasza:

(még mindig ugyan az vagyok:P)

csak van valami..

olyan nem lehet h nem :O

vagy igen ahogy előző mondta

v.hozd kellemetlen helyzetbe vhogy :)

2010. máj. 12. 22:24
 15/35 anonim ***** válasza:
senki sem tökéletes :)
2010. máj. 12. 22:24
 16/35 anonim ***** válasza:

ha nagyon nagyon idegesít akkor bedurvulhatsz hashajtót az italába XD

utána mindenki rajta fog röhögni...

2010. máj. 12. 22:25
 17/35 A kérdező kommentje:

Már nemegyszer megtettem de rosszul jöttem ki a dologból:

Őt védik a többiek, mert ő a "menőbb", szóval mindenki őt védi és én vagyok a rossz, ha próbálom visszaadni, miközben ő ezzel keseríti meg az életem és a többiek mellé állnak.

Ezerszer rosszabbul adja vissza. Nemjó ezzel a lánnyal jóban lenni...:/ Ki lettem kövösítve, mert neki akartam rosszat..:/

2010. máj. 12. 22:25
 18/35 A kérdező kommentje:

hadhajtó tetszik :D

De csak bosszúnak jó, mert mind már írtam nem jó ha megtudja, hogy én voltam...:O

2010. máj. 12. 22:26
 19/35 anonim ***** válasza:

szüleidnek mesélted már?

egyszer én is össze voltam veszve egy o.társammal általánosba:D

nagyon utáltuk egymást aztán rá bejelntette hogy 2 hét múlva elköltöznek innen 400 kmre áhh annyira örültem :D

tudom nem ide tartozik csk elmeséltem :D

15/L

2010. máj. 12. 22:27
 20/35 anonim ***** válasza:

nem csak a bosszú miatt kellemetlen helyzetbe jön ha órán kell kiszaladjon wc-re XD

az még viccesebb lenne ha a lány wc-nek az ajtaját eltudnád barikádozni vagy bezárnád mert akkor a fiú wc-be kell menjen vagy a tanáriba xD utána már ő lenne ki közösítve..

2010. máj. 12. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!