Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát (élet) -ügy! Butaságot (és gázos) dolgot mondtam még 3. os koromban. Még mindig rajtam csattan az ostor miatta. Mit tehetek?
3.os koromban azt mondtam, hogy zsidó vagyok...:( NEM, NEM VAGYOK AZ! Csak akkor még nem értettem ezt a vallásos dolgot és miután rájöttem, hogy hülyeséget mondtam, már belementem a hazugságba és folytattam, mert 3.osan nem akartam bevallani, hogy tévedtem, mert féltem, hogy cikiznének miatta. Mert 3.osan még az tűnt cikibb dolognak. Igazából nem vagyok vallásos.
Már elmentem gimibe, de egy osztálytársam, aki ennek a dolognak anno szem és fültanúja volt, jött velem. Azóta bármikor felhangzik a "zsidó" szó órákon vagy bármikor máskor (irodalom, töri stb.)akkor azonnal felemlíti ezt és akkor mindenki rajtam röhög és lenéz. Nagyon zavar, néha sírni is tudnék miatta.
Mit tudnék tenni, hogy ne legyen mindig felhozva?
Sok dolgot kipróbáltam már:
Hátha elfelejti a lány, de már 4 éve történt és még mindig élesen emlékszik mindenre.
Próbáltam nevetségesen venni énis, hogy "na látjátok milyen hülye egy kislány voltam" de ezt is lereagálja ez a lány azzal, hogy "de bármilyen hülye az ember nem mond ilyet" meg ilyenek.
Próbáltam nem is törődni vele, de nem ment...
Mindig én jönnék ki rosszul a dologból, mert ez a lány, aki mindig elmondja "híresebb" nálam, neki hisznek, őt "majmolják", ő bármit tehet nem nézik le miatta, de ha ő lenéz téged valamiért akkor mindenki más is, stb. Nincs benne hiba, nem is volt, amivel visszavághatnék Ilyen ő.
Amugy ezzel a lánnyal jóban vagyok, csak ha ez a téma jön fel, akkor keseríti meg az életem, hiába kérem, hogy álljon le.
Mit tehetnék? Nagyon elegem van már ebből..:'(
Ráadásul jövőre tanulunk ilyenekről, és szinte biztos, hogy akkor is mindig fel fogja hozni a témát.
Mit tegyek?
Köszi nagyon!
13/L
jaaah ugy már értem :D
amugy meg magyarázd el annak a csajnak h kicsi voltál nem tudtad mit jelent..
már megtettem...
de amint következőnek eszébe jutott újra ugyanott tartottunk
jaj :(
akkor nem nagyon tudok tippet adni:(
esetleg vele nem történt ilyen "cikis" dolog mert ha igen de is tudnád azzal szekálni és akk bizti leállna :D
kérlek légyszíves segítsetek...
nem értitek hogy csak kislány voltam és nem tudtam mit mondok? Csak kimondtam...
Valaki remélem tud valamit segíteni.
Aki meg segít annak köszi^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!