Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyengeség bevallani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyengeség bevallani, hogy hiányzik?

Figyelt kérdés
Elkuldtem és mondtam ne keressen többet.. Úgy éreztem ez a helyes döntés. Sok idő telt el, de hiányzik..csak szeretne, ha tudna.. De nem akarom megalazni magam..
2017. ápr. 7. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Az a gyenge aki nem képes kiállni az érzései mellett.

De mondjuk a nők ilyenek, szóval...:D

2017. ápr. 7. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha te küldted el, akkor vállald fel a döntésed következményeit és lépj tovább.

A büszkeségedet tartsd meg és keress új kihívásokat.

Mindenki követ el hibát, okulj belőle!!!

40F

2017. ápr. 7. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Az igazi gyengeség nem szembenézni a saját érzéseiddel,letagadni magad előtt,vagy kifogásokat gyártani(lásd:"nem akarom megalázni magam..")

Ha egy pillanatig is felmerül benned,hogy számodra megalázottság érzésével jár kifejezni valakinek,hogy fontos számodra akkor szerintem akad némi probléma a személyiségeddel.

2017. ápr. 7. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kezdeményezz beszélgetést vele. Akkor úgy érezted oké, de az emberek változnak és fontos neked, ha hiányzik még sok idő elteltével is. Ha nem nyitsz felé, sosem lesz már csak esélyetek sem arra, hogy bármi is jobb legyen kettőtök között. Ha pedig mérges rád és rosszul jönne ki a beszélgetés, ugyanúgy kiléphettek egymás életéből mint korábban, csak már még biztosabban. Semmilyen döntés nem felülírható, ha meg tudod tenni a kezdő lépést a változtatás irányába.

Még annyit, hogy nem megalázó felvállalni őszintén önmagad és a gondolataid, ha úgy állsz neki mindennek, hogy legyél tökéletes, mert ha nem beléd kötnek, pusztán te zárod be a gondolattal egy képzeletbeli önmagad és te leszel az első aki saját magadba köt ezzel. Ez pedig általában nem a boldog élet titka.

2017. ápr. 7. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
nem felülírhatatlan* sorry, át kellett volna olvasni
2017. ápr. 7. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem az! A büszkeséged meg úgysem tesz boldoggá és lehet neki is hiányzol, ha nem legalább lezárod.
2017. ápr. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!