Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha a párom nem ad semmit húsvétra?
illik megbeszélni, hogy milyen ünnepeket tartotok és milyet nem
amúgy meg gáz
nálatok szokás.. náluk meg nem szokás..
elég baj, hogy ezt nem a pároddal beszéled meg! Tudod, épeszű emberek szoktak beszélgetni egymással.
Nem, nem gáz.
A Húsvét nem az ajándékozásról szól egyáltalán, sőt, ilyet még nem is hallottam, hogy megajádékozzák egymást az emberek.
NÁLATOK szokás, náluk, és a legtöbb helyen nem az. Fogadd el.
Igen, most én is meglepődtem, hogy ennyire nem szoktak az emberek ajándékozni, én is ebben nevelkedtem, hogy édességeket kapunk húsvétra (amíg még pici voltam, addig a fű-fészekbe hozta a nyuszi, aztán már csak ott termett reggelre a csokitojás a barka alá), a pároméknál is ez a szokás nagymamáig felmenően, tehát nem mondhatom azt sem, hogy olyan újkeletű lenne. A cég, ahol dolgozom, is édességeket gyűjt tőlünk, hogy árvaházi gyerekeknek vigye el húsvétra, szóval ez még nagyobb szinteken is megjelenik.
De kérdező, ha ő nem tartja, nem érzi fontosnak, akkor ennyi, azért láthatóan ez annyira nem egy közkeletű dolog. Meg kell beszélni, ki mit tart és kinek mi a fontos, és ez után ehhez tartani magatokat.
Más a szokás.
Hozzánk is jár a "húsvéti nyuszi", de sok emberhez nem.
Itt nem annyira alap az ajándékozás, mint pl. karácsonykor vagy szülinapkor. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!