Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felszínesség vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felszínesség vagy jogos, hogy valaki ezért nem jön össze a másikkal?

Figyelt kérdés

Azért nem jön össze a másikkal, mert alul iskolázott és/vagy nem halad az életben előre.

Tehát pl 8 általánosa van még érettségije sincs ezért nem jön össze vele, vagy 24-25 évesen otthon van és nem halad semerre, pedig "munkát keres" 1-5 éve.

Mit gondoltok erről?

2017. ápr. 5. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent en sem ertem, hogyan lehet 5 even keresztul nem talalni munkat. Egy rakas helyen el se kerik az erettsegit, csak megadjak feltetelnek, hogy ne mindenfele 3 altalanossal se rendelkezo kisebbsegi jelentkezzen aztan ennyi. Szoval nem a papirok hianya a gond, az illetonek valoszinuleg borzaszto a kisugarzasa, nincs kiallasa, nem latszik rajta a problemamegoldokepesseg es nem tud ket ertelmes mondatot kinyogni. Ezek lehetnek a gondok. (Mar ha aktivan keres munkat es igy nem veszik fel.) Ezek nyilvan egy kapcsolatnal is kizaro okok altalaban.

Nekem is benyogte multkor egy probanapos akit nem vettunk fel, hogy 3 eve nem talal munkat. Nos, nem volt vele kulonosebb gond, csak amolyan "meh, semmi extra, talalunk jobbat" tipus volt. Aki ilyen lagymatag ember, annak a sajat erdeke kicsit megeroltetni magat, mert nem fog egy normalis helyre se kelleni, ha csak annyit tud nyujtani, hogy jelen van. Na mindegy, ez nem volt tema, de valamennyiben koze van annak, hogy mennyire tudja magat egy munkahelyen eladni ahhoz, hogy mennyire tudja randin meggyozni a masikat, hogy o egy jo valasztas. Onmagaban egy papir hianya szerintem soha nem lehet problema, csak a nagyon sznob embereknel, aki nem tarskereson ismerkedik, annak eleve nincs a homlokara irva a vegzettsege.

2017. ápr. 5. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem jönnék össze ilyennel.

Meg van az oka, miért nem halad az életével évek óta.

Volt egy pasi aki próbálkozott nálam, 24 volt én kb 18. Mindig sírt hogy nincs munkája, pedig ő bármit elvállalna. Anyám gyárban dolgozott, és volt náluk felvétel könnyű fizikai munkára. Mondtam ennek a pasinak, de csak húzta a száját. Büdös volt neki a munka. Ő inkább irodai asszisztens, recepciós meg hasonló akart volna lenni nyugis helyen. Hozzátenném semi végzettsége nem volt. Azóta se dolgozik amúgy, és már 28 éves. Anyuci eltartja.

Az ilyenek életképtelenek.

2017. ápr. 6. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!