Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nőket általában csak a szépségükért "szeretik"?
Átlagos férfiként kérdezem.
Mindkét véleményére kíváncsi vagyok.
A szépségükért, csak szexelés.
Ahhoz, hogy szeressenek is valakit, sokkal több kell, mint kidobott cicik, kerek popsi, stb.
Biztos van olyan, aki igen.
Egy biztos, akár férfi, akár nő az illető, könnyebben felhívja magára a figyelmet, ha jól néz ki. Utána meg lehet ismerni a belsőt.
Ha a szép nő buta, akkor igen, csak a szépsége miatt szeretik. De ha a szép nő okos, akkor (jobb esetben!) nem csak amiatt.
31/N
Azt monodják édes kevés és hogy nem a szépség a fontos. Ne higgy nekik. Ketté vizelnének egy igazán szép nőtől, ne gondold, hogy bárki is visszautasítana egy igazi bomba nőt. Főleg az itt irogató fórumozók közül.
Komolyra fordítva a szót! Nekem van ebben tapasztalatom és ezt úgy mondom neked. Nem nem szép nő vagyok, férfi vagyok. A kérdésed az volt, hogy a szép nőket általában csak a szépségük miatt szeretik? Igen
Általában igen. Általában a nagyon szép nők egész életükben szépek voltak, szép kislányok rengeteg előnyhöz jutottak már kicsi koruk óta ezáltal, tudják magukról mennyit érnek, hogy a szépségük milyen fontos. Ezért általában a személyiségük is ehhez igazodik, kevés igazán szerény és művelt szép lány van. Általában nehezebb őket elviselni, ez az ár amit fizetni kell a szépségükért. Én ezt mint öreg motoros mondom neked az egész életem tapasztalta alapján. Van olyan nő akiért megéri a több áldozat de van akiért nem mert sosem lehetsz boldog mellette. Igazán szép és értékes nőt eddig csak kettőt ismertem. Szerintem itt sokan a szépséget nagyon tág értelemben veszik, ide sorolják a szinte átlagos vagy átlag feletti lányokat. Én azokról a szépségekről beszélek aki egy a millióból. Lehet te nem rájuk gondoltál de szerintem így a logikus. És tényleg a magyar lányok a legszebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!