Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hol, hogyan keresitek a nagy ő-t?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 05:57
11/18 anonim válasza:
Már nem keresem. Találkozunk, ha eljön az ideje, és ha egyáltalán létezik...
12/18 anonim válasza:
Sehol, jelenleg nem ismerkedem aktívan.
13/18 anonim válasza:
Ha egyszer utcán véletlen bokán rúgom, akkor talán meglesz. Addig nem keresgélek én, boldog vagyok egyedül is.
14/18 anonim válasza:
Hát én az első osztályos olvasókönyvben pontosan a kis ő mellett.
15/18 anonim válasza:
Már egyszer meditálás alatt hallottam szerelmem ahigy hozzám beszél.
Erre is "gyúrok" majd, főleg sorsra bízom, és utcán járkálásomra, meg tudatos álmaimba is fogok tenni érte. Minden tudatos álom egy újabb lecke, hogyan érhetném el.
20f, önvaló
16/18 anonim válasza:
Már nem keresem. Majd keres Ő, ha akar :)
17/18 anonim válasza:
Nem létezik a nagy ő. Egyébként sehol nem keresem.
18/18 anonim válasza:
Már sehogyan sem, mert rájöttem, hogy ilyen nincs.
"Muszáj felébredned drágaságom, elkésel az iskolából..." /Dr. Cox/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!