Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti hol, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti hol, hogyan keresitek a nagy ő-t?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 05:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Most egyelőre sehol, mert olyan helyzetben vagyok, hogy nem jönne jól egy kapcsolat. Ősztől szándékozom komolyabban ráfeküdni a témára, akkor viszont bárhol, ahol nem szégyellek, nyilván az egyetem illetve a kollégiumi társaság lesznek a fókuszban.
2017. ápr. 4. 06:20
 2/18 anonim ***** válasza:
32%
A Shift lenyomása mellett.
2017. ápr. 4. 06:44
 3/18 anonim ***** válasza:
39%

eddig online ismerkedtem, de most kicsit megvagyok lőve, igazából most nem is keresem, úgy vagyok vele egyenlőre nem próbálkozom 1000-el, majd ha alakul alakul, ha nem akkor nem...

de nyitottnak nyitott vagyok :) csak amit én keresek az manapság elég ritka és még nem tudom hogyan tudnám detektálni :)

24F

2017. ápr. 4. 07:05
 4/18 anonim ***** válasza:
Sehol. Miért kellene?
2017. ápr. 4. 07:20
 5/18 anonim ***** válasza:
9%
Sehol és sehogy, mert ronda és alacsony vagyok, így számomra nincs nagy ő, pontosabban én nem vagyok az senki számára.
2017. ápr. 4. 07:37
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Én inkább sok kicsi ő-t keresek.
2017. ápr. 4. 07:39
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
Általában, a mondat elején.
2017. ápr. 4. 07:50
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Számomra nincs nagy Ő, nem hiszek benne. Sok kicsi ő-t keresgélek (ahogy írták), olyat bárhol lehet találni, és sokkal szórakoztatóbbak... :)
2017. ápr. 4. 07:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Nagy Ő talán nincs is...keresni görcsösen meg végképp nem szabad! Engedni kell, hogy csupán történjenek a dolgok, és egyszer összehoz vele az élet...
2017. ápr. 4. 08:40
 10/18 anonim ***** válasza:
55%
Társkeresőn, nem túl régóta, de már most sejtem, hogy onnan még egy kis őt is baromi nehéz lesz találni:)
2017. ápr. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!