Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban lévő férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban lévő férfiak, fiúk! A barátnőtök mennyit foglalkozik a külsejével?

Figyelt kérdés

Minden nap sminkel? Mennyi sminket szokott viselni? Használ-e parfümöt? Van-e műkörme/műszempillája/póthaja?

Jár-e szoláriumba? Milyen gyakran jár fodrászhoz?

Festi-e a haját? Milyen gyakran jár kozmetikushoz?

2017. márc. 30. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat. Kezdjük ott, hogy diétázik és minden nap jön velem kondizni.

Sminkelni minden nap szokott, azt nem tudom, mennyit, van vagy 3 szatyorra való cucca, de nem hiszem, hogy mind használja. Alapozó és szemfesték minden nap van rajta, az biztos.

A parfümökbe és mindenbe, ami illatos, teljesen bele van buzulva, illóolajok, gyertyák, parfümök, szagos testápolók szerteszét a lakásban, még alváshoz is befújja magát.

Műkörme nincs, de jár körmöshöz, ahol a sajátját festeti be. Műszempillája/póthaja nincs.

Szoliba nem jár, de itthon önbarnítózza magát.

Fodrászhoz szerintem nem jár. Nem festi a haját.

Kozmetikushoz kb havonta egyszer.

2017. márc. 30. 19:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
És még a magyar nők 80% igénytelen.cöhhh... :D
2017. márc. 30. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Minden nap sminkelek. Hetvegen itthonra ritkan, max ha atjon a haverja / batyja, mert "idegenek" elott nem maszkalok pucer arccal.

Parfumot hasznalok. Muszempilla / mukorom / pothaj nincs, ezekre semmi szuksegem, egeszseges es hosszu a hajam, a kormom is rendben van, max koromlakk.

Szoliba nem jarok, mert a feher bor tetszik jobban. Kozmetikushoz es fodraszhoz erzesre megyek, amikor szuksegesnek erzem, nem havi rendszeresseggel. De az otthoni arcapolasra mindig figyelek.

Festem a hajam, termeszetes arnyalatu sotetbarnara.

A baratomat amugy mindez nem erdekli, allitasa szerint, de azert ketlem, hogy ne orulne, hogy igenyesen nezek ki mellette es nem egy macinacis, pattanasos, kocos tramplinak :D

2017. márc. 30. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy enyhe sminket szinte minden nap felteszek, de szerintem ő nem igazán tudná megmondani, hogy mit használok, max. azt veszi észre, ha valami erősebb rúzs van rajtam, meg tusvonal, de olyat ritkán viselek. :D

Minden nap használok parfümöt, nagyon illatmániás vagyok.

Műkörmöm van, vagyis a hossza a sajátom, de zselé van rajta. Műszempillám, póthajam nincs, nem is szeretnék. :D

Nem járok szoláriumba, szeretem, hogy hófehér a bőröm.

Kb. 5-6 hetente szoktam fodrászhoz járni, mert ő festi a hajamat, szőkére (az eredeti hajszínem barna).

Nem járok kozmetikushoz, alapból szép bőröm van, itthon ápolom.

2017. márc. 30. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Smink:

Alkalomra alapozó, szolidabb de észrevehető rúzs, szempillaspirál, szemceruza, az a folyékony kihúzó cucc (tus?) Mindennapokra azt hiszem, csak púdert használ, plusz a fentebb írt szemcuccokat.

Műszempilla nincs.

Kozmetikushoz nem jár, de van otthon egy kosár kencéje, több sószappanja, 3 féle fogkréme ( minek egy embernek 3 féle?) 2 féle szájvíze.

Haj:

Állig-fülig érő, hullámos haja van, 2 naponta mossa, kenegeti cuccokkal, göndöríti.(?)

Póthaj nincs.

Fodrászhoz évente jár "kijavítani", ha kell a végéből maga vág és otthon festi, kb 3 hetente. (gimis korunk óta őszül)

Nagyon fehér, érzékeny bőre van, nem jár szoláriumba.

Parfümöket ő is szereti, mindig friss, "gyümölcs" illata van :D

Plusz van olyan 5-8 féle testápolója- nem jöttem rá, milyen rendszer szerint használja őket.

de nem lehet panasz, reggel olyan 15-20 perc alatt elkészül, sokszor gyorsabban, mint én :D

2017. márc. 30. 21:58
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igazából csak azért jutott eszembe a kérdés, mert ezen az oldalon nagyon szeretik hangoztatni a férfiak, hogy a "természetes" nőket szeretik. No smink, no felesleges hajfestés, műköröm stb.

Ezek szerint azért a többség mégis csak olyan nőkkel van együtt, akik többet foglalkoznak a külsejükkel.

Na persze 15 válaszból nem kell messzemenő következtetéseket levonni:)

2017. ápr. 2. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!